Pentru ca intalnirea de anul trecut a fost o reusita nu doar prin participare si petrecere, dar mai ales prin "oferta" locatiei cu spatiu imens, rau, iarba de-ti venea s-o mananci, padure..., :D cred ca si anul acesta de "1 Mai Muncitoresc" putem sa ne revedem. Daca va deveni traditionala intalnirea ma gandesc ca putem sa ne orientam in perspectiva spre anumite facilitati cu ajutorul primariei..., mai vedem. :lol: Am scris la topic nou Iepuresti 2011 deoarece cred ca vor fi si alte intalniri in afara celei despre care scriam. Anul acesta 1 Mai este precedat de Sf. Pasti, si presupun ca o parte dintre doritori se vor relaxa pe la casele lor, dar nu-i bai, pot sa mearga in grupuri mai mici pana se da startul spre mare. :D Sper sa fie vreme frumoasa, si sa ne vedem sanatosi! Eu oricum voi face prospectii incepand de saptamana viitoare, si daca locul arata bine, cine stie, poate dam o fuga si pe 10 aprilie cand propunea Ionita sa ne vedem. :D
viewtopic.php?f=2&t=3672
http://www.dailymotion.com/video/xdl6tf ... tii_travel
In rest, chiar acum dimineata am vorbit cu domnu' primar, care amabil ne-a transmis ca ne asteapta cu placere, si tot de la dansul am aflat ca peisajul este superb cu iarba frumoasa, pomi infloriti si unii verzi. Timpul vad ca se indreapta, si la 19-22 grade este ok. N-am ajuns inca pana acolo, dar poate saptamana viitoare postez si poze. Oricum prioritatea este la intalnirile pentru Petrecerea Sarbatorilor de Paste, si doresc colegilor sa aiba timp frumos, si o intalnire de neuitat. :D