1 Mai 2011 la Iepuresti

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Gheorghe

1 Mai 2011 la Iepuresti

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Pentru ca intalnirea de anul trecut a fost o reusita nu doar prin participare si petrecere, dar mai ales prin "oferta" locatiei cu spatiu imens, rau, iarba de-ti venea s-o mananci, padure..., :D cred ca si anul acesta de "1 Mai Muncitoresc" putem sa ne revedem. Daca va deveni traditionala intalnirea ma gandesc ca putem sa ne orientam in perspectiva spre anumite facilitati cu ajutorul primariei..., mai vedem. :lol: Am scris la topic nou Iepuresti 2011 deoarece cred ca vor fi si alte intalniri in afara celei despre care scriam. Anul acesta 1 Mai este precedat de Sf. Pasti, si presupun ca o parte dintre doritori se vor relaxa pe la casele lor, dar nu-i bai, pot sa mearga in grupuri mai mici pana se da startul spre mare. :D Sper sa fie vreme frumoasa, si sa ne vedem sanatosi! Eu oricum voi face prospectii incepand de saptamana viitoare, si daca locul arata bine, cine stie, poate dam o fuga si pe 10 aprilie cand propunea Ionita sa ne vedem. :D
viewtopic.php?f=2&t=3672
http://www.dailymotion.com/video/xdl6tf ... tii_travel
In rest, chiar acum dimineata am vorbit cu domnu' primar, care amabil ne-a transmis ca ne asteapta cu placere, si tot de la dansul am aflat ca peisajul este superb cu iarba frumoasa, pomi infloriti si unii verzi. Timpul vad ca se indreapta, si la 19-22 grade este ok. N-am ajuns inca pana acolo, dar poate saptamana viitoare postez si poze. Oricum prioritatea este la intalnirile pentru Petrecerea Sarbatorilor de Paste, si doresc colegilor sa aiba timp frumos, si o intalnire de neuitat. :D
Ultima oară modificat 15 Apr 2011, 12:19 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Mihai Gheorghe

Re: 1 Mai 2011 la Iepuresti

Orice lucru bun iese cu greutate, nu-i asa ?! :D Daca va amintiti, o buna perioada de timp am urmarit prognoza pentru Paste, si ne cam intrista, pentru ca se anuntau grade putine, (este vorba de vreme) :D si ploi . Dupa cum am constatat cu totii, de Paste a fost timp frumos cam peste tot, astfel incat zic sa nu ne impacientam. In definitiv, suntem aproape de locatie si putem actiona in consecinta. In mod normal mijlocul nostru de comunicare principal este forumul, si eu spun ca daca joi nu se simte o imbunatatire a prognozei, putem contramanda..., sper sa nu fie cazul. Eu voi ajunge vineri dupa amiaza la Iepuresti si sper sa avem parte de o (re)vedere in conditii atmosferice propice. Daca este ploaie si vant, sigur ca n-are rost sa ne deplasam, dar asa cum am spus, vom anunta pe forum intentiile, deciziile...! Mai vorbim! :D
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Informatii de la intalnirea de anul trecut : viewtopic.php?f=58&t=3602
TRASEUL DE URMAT !!!

Centura Bucuresti/Sos Alexandriei DN6 - Dupa 19,6Km in STALPU intalniti indicatorul CALUGARENI si faceti stanga (Harta 1 , Foto2)
Pe drumul de Calugareni DJ411 , intrati in satul IEPURESTI, traversati satul (3,7Km)si la iesirea din sat virati la stanga pe drumul de pamant (Harta 3, Foto 4)
Dupa 1000m ati ajuns la locatie (Foto5).
Stalpu1.JPG
Calugareni.JPG
Iepuresti1.JPG
camp.JPG
Loc campare.JPG
Orice problema are o rezolvare practica
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

De acord cu Ionut si in asentimentul tuturor participantilor !!!
Fişierul ataşat images.jpeg nu mai este disponibil
Fişiere ataşate
images1.jpeg
images1.jpeg (3.41 KiB) Vizualizat de 3217 ori
images3.jpeg
images3.jpeg (3.02 KiB) Vizualizat de 3217 ori
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

:D Dupa cum il stiu pe Ciprian , nu-i trebuiesc boxe suplimentare , doar cele ale masini si te pun pe ganduri !! :mrgreen:
dar este baiat de gasca , stie de gluma dar si cand este de serios , poate ne propune un program de gimnastica dinineata ca japonezi 😉
Ultima oară modificat 26 Apr 2011, 19:04 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

lupu ciprian scrie: miniboxele din dotare va astepta Paleru sa evadeze.......
Este motivul pentru care ma feresc sa particip la astfel de intalniri
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@ toata lumea

1. am scris miniboxe adica ceva mic
2.NU doresc sa fac o remarca rasista de fapt xenofoba , pt ca forumul este public , dar manelele le canta altii , trebuie facuta diferenta intre manele si muzica de petrecere,,,, manelele le canta altii ( se deduce ) ,,,
3. nu sunt genul care ar deranja sau care da muzica tare sau obliga pe altii sa asculte un anume gen ..
4.Nici eu nu ascult manele , nu suport textele lor cu "bani si dusmani.".etc- subcultura - rog insa a se face diferenta intre manele - si o muzica de pahar sau de petrecere sau lautareasca , taraf etc...( vezi pct 2 )
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Boxele "alea mici"......trebuie sa fie cat mai mici...chiar minuscule(casti).....si atunci toata lumea va fi multumita ! Tu asculti pe Paleru !....ioo vreau sa ascult "pasarica" 😉 Multumim pentru intelegere !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Gata m-am hotarat , CINE ASCULTA MUZICA ESTE PENALIZAT CU O STICLA DE VIN , mama da cred ca o sa ma fac praf . Ok pe la ce ora se pleaca din Bucuresti hai sa dam un punct de intalnire la iesire undeva , sau mergem fiecare pe cont propriu , eu unul ma intalnesc cu Lupu pe la 17.00 cred sau poate mai devreme .

O zi buna
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

1- Mihai Gheorghe
2- Ninel Gavanescu
3- Irina Strambeanu
4- Liviu Adrian
5- Arcadie Sandu
6- Grecea Cristian
7- Bratulescu Ionut
8- Vasiliu Ion
9- Ciprian Lupu
10- Bogdan Ionita - in vizita Duminica
11- Sandu Toma
12- Dan Teseleanu
13- Mircea Paduraru
14- Relu Deliu
15- Cristian Stoica
16- Cristi Irimescu
17- Titel Cojocaru
18- Catalin Pitigoi
19- Florin Tutunaru
20- Niky Radu
21- Sorin Sibiceanu
22- Getulin Ion
23- Cristi Nastase - in vizita convalescent dupa operatie !!!
24- Gigi Catalin
25- Gabi Iancu - in vizita
26- Vali Dumitru

Pentru a face topicul mai usor de citit am sters postarile in care se anunta participarea sau retragerea !
Mihai Gheorghe

Maine la 13.30 plecam din Bucuresti, si preconizez ca vom face cam 1h, asa ca fie voi fi primul sosit, fie voi fi primit :D
Pentru cei care n-au mai fost, si nici n-au citit organizarea de anul trecut, bine sa stie ca apa de baut si pentru menaj nu exista, deci... :!:
Mihai Gheorghe

'Neata, iata ca la Bucuresti "sorelul "si-a facut aparitia si-mi da un tonus bun ! 😉 Ansamblul este si el pregatit, de noi nu mai spunem...! :D
Încuiat