Superbe imagini, ultima data am dormit in refugiul din creasta, asta prin '93 era jalnic dar nu am avut incotro, la Curmatura stateam la lampi cu carbid si beam vin fiert... priciuri, cred ca stii despre ce vorbesc, chitarele cantau toata noaptea iar porcii mistreti ne dadeau tarcoale, in prapastii dormeam in grote, cand ne vom intalnii avem de povestit. Fost montagnard...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
In luna de miere am plecat cu femeia in Piatra Craiului ,am vrut sa atacam creasta dar ne-au prins ploile incat saptamana am facut-o la \Curmatura , nu am sa uit ciorba lor de perisoare , clatitele aruncate , mirosul de ceai si nelipsitele (rahate trei la pachetel ) amintiri !! :D
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Exista dar nu o am in aceste poze , este mai pe creasta , intr-un punct strategic cu acces din ambele parti dar ca pozitie pe partea cu plaiul foi , mare cabana !? nu este :lol: ci tot un refugiu din fibra de sticla a ramas acum , pe vremuri a fost o ,,tentativa de adapost " al oamenilor de munte , ,,creasta inca se mai respecta" are standardele ei :P
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Dar de refugiul SPIRLA mai stii ceva ?
Cand eram in armata in aplicatia de la Plaiul Foii am petrecut in refugiu doua saptamani cu o statie radioreleu de retranslatie, generator si acumulatori. Ce vremuri !!!! :D
Il poti admira in poza :D , mai nou acea constructie rosie din fibra tine loc de adapost aici cat si in tot masivul unele rosii iar cele de creasta albastre nu stiu logica !? culorilor daca exixta
sau vazut de sus, ala mic si rosu !?
Ultima oară modificat 15 Mar 2011, 12:05 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Un nou tip de refugiu al zilelor noastre CU BUCATARIE SI PRICI la parter CA LA RULOTA si cam asa arata in interior ,, tot locatie secreta din Piatra Craiului " Cica??
gasesti pliculete de ceai ,ceaun ,conserve (afumate) si ai obligatia daca ajungi si nu ai nevoie sa contribui la sporirea stocului //CEVA FOARTE PLACUT ! :D
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575