Campinguri Banat

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
George Chirila

Campinguri Banat

Mesaj de George Chirila »

Buna seara . Apelez la dumneavoastra,intrucat sunt in impas . Vreau sa fac un traseu prin Serbia ( Defileul pe partea sarbeasca ),prin Banatul Sarbesc ,dupa care as vrea sa fac un periplu prin Banatul nostru . Toata aceasta " excursie " ,vreau s-o fac cu cortul . Si de aici incepe nebunia ; Am o harta pe care sunt puse niste semne specifice campingurilor ,care nu stiu nimic despre ele si as dori ajutorul celor care au fost pe acolo ,si in special banatenilor . As dori sa aflu conditiile de cazare ,preturi ,etc.O sa incep acum :1 - Este un semn intre localitatea Garana si Brebu Nou ,la Lacul de acumulare Trei Ape pe raul Timis ,in judetul Caras -Severin . -2 -Este un semn de camping in dreptul localitatii Valuri ( Caras -Sevarin ) ,cred pe malul lacului Gozna . -3 -Alt semn de camping este pe Valea Timisului in localitatea Armenis ( Caras -Severin ),pe soseaua Orsova - Caransebes . -4 - Alt semn ,langa localitatea Caransebes ( Caras - Severin ) -5 -Semn in localitatea Colonia Fabricii ( Timis ),in Muntii Poiana Rusca - 6 -Semn langa Lacul Surduc ,localitatea Fardea ( Timis ) -7 -Mai sus de Resita ,in localitatea Soceni ( cred ). -8 - Un camping langa Buzias ( Timis ). -9 - Intre localitatile Deta si Denta ( Timis ) . 10 -Langa localitatea Sag ( Timis ). V-as fi recunoscator ,daca ati putea sa-mi dati date despre locatiile scrise mai sus . Cu mii de multumiri !!!
George Chirila

Re: Campinguri Banat

Mesaj de George Chirila »

Ma iertati domnilor.Acum am aflat ca defapt este lacul Gozna nu Gozma.Mii de scuze ,va multumesc!!! :oops: :oops: :D
paun_sorin
Membru forum
15

Mesaj de paun_sorin »

Jud.Caras Severin
Postare stearsa deoarece contine informatii de pe un site neprecizat !
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Stimate coleg Paun Sorin , v-as ruga ca in termen de 48 de ore sa precizati si sursa informatiilor oferite, deoarece postarile Dvs. anterioare proveneau de pe un site care nu autorizase publicarea datelor !
In caz contrar ma vad nevoit sa sterg postarea si sa va AVERTIZEZ !
Orice problema are o rezolvare practica
paun_sorin
Membru forum
15

Mesaj de paun_sorin »

Stimate MODERATOR,toate aceste informatii sunt oficial de pe Internet(Nu degeaba am trecut adresa si nr.de tel.).In majoritatea locatiilor am trecut.Unele s-au modernizat in timp altele nu.Ramane la latitudinea fiecaruia daca accepta confortul din locatia respectiva.
Cu stima!
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Pentru ca raspunsul Dvs. este evaziv si nu contine sursa informatiilor oferite, acestea vor fi sterse si Dvs. veti primi AVERTISMENT.
Continuarea discutiei pe aceasta tema pe forum va poate aduce al doilea AVERTISMENT !!!
Orice problema are o rezolvare practica
paun_sorin
Membru forum
15

Mesaj de paun_sorin »

Stimate MODERATOR,poti sa-mi dai cate avertismente doresti.Informatiile sunt corecte.Nu stau sa pun fiecare locatie in pagina,ca sa precizez sursa.Oricunm acest forumul e in cadere libera .........Cu stima pt. ultima oara!
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Stimate forumist, la penultimele informatii pe care le-ai pus pe forum am avut reclamatie oficiala de la proprietarul site-ului, asta nu inseamna ca nu erau reale!!!
acum ai ban!
la revedere! :!:
Încuiat