Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Astazi au fost la noi - 2 grade , am fost la rv , am facut putintica , caldura si am observat ca pe sub usa frigiderului, de la grilajele de aerisire vine aer rece...chiar rece :lol: Intrebare : se poate astupa partea de sub usa frigiderului in ideea de a nu mai intra aer rece sau trebuie lasata asa pt circulatia aerului ?
Salut , se poate astupa acea gaura co o carpa sau prosop dar MARE grija daca folosesti frigiderul pe gaz , pe acolo circula aerul si intretine arderea flacarii la frigider si tot odata se aeriseste locul din spatele frigiderului . Daca faci miscarea cu astuparea gaurii vezi cand vine caldura si pleci cu rulota sa nu uiti sa o destupi.
Eu la mine am pus un prosop si sa simtit diferenta foarte mult pe timp de iarna , nu mi-au mai inghetat cremvusti cand umblam descult pe jos :D .
Era un topic cu pregatirea de iarna a rulotei si acolo scria parca @Sandu,ca exista un fel de huse care se pun pe acele aerisiri cand e foarte frig afara,presupun ca sunt construite astfel incat sa permita aerisirea frigiderului si evacuarea gazelor.