A fost dezvirginat si 2011 in materie de intalniri ale rulotistilor, s-a vazut ca eram "statuti" si cum in general acest act trezeste amintiri placute (mai ales pentru cei pe care memoria ii mai ajuta :roll: ), binenteles, ne-am simtit bine. Am fost foarte multi participanti la intalnire, neasteptat de multi gandindu-ma ca in urma cu doar 2 ani la aceasta intalnire participaseram 6 familii. Acea intalnire a reprezentat pentru mine primul contact cu ...rulotistii.
Felicitari Relu pentru perseverenta, in 2009 la subiectul deschis de tine pe aceasta tema, ...cam vorbeai singur.
viewtopic.php?f=53&t=2415
Acum, lumea chiar s-a ingramadit si ti-a penetrat (sa raman in aceeasi nota) "pravalia de oltean".
Ne-am simtit bine si cred ca a fost o dovada in plus ca la o astfel de intalnire pot participa rulotisti ce au simpatii sau afinitati (forumuri si asociatii) diferite.
Ca sa mai citez pe cineva "...sa fim prieteni, oriunde ne-am afla !..". Asa a fost si ieri, s-a mancat, s-a ciocnit cana cu vin, s-a facut foamea de catre cei ce inca nu au inteles ca odata intrati intr-o astfel de famile trebuie sa te compoti ca atare, sa ceri, sa insisti, luai goarna de la Relu si-ti spuneai oful - bai baieti, mai este un gratar liber ? sa faci macar ce faci pe chat Nae, la taste esti mult mai nonconformist, dar nu-i nimic, ocazii vor mai fi Naică.
Pacat ca la poza de grup nu au mai fost prezenti toti participantii, multi plecasera, tot in acest weekend se serbeaza si "ziua indragostitilor". Se pare ca multi nu au uitat acest lucru.
Sa ne revedem cu bine si in aceeasi atmosfera !