Campare litoral pt toata vara. Unde?

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Zorila
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1984

Campare litoral pt toata vara. Unde?

Mesaj de Dan Zorila »

Buna ziua,

Am tot citit pe forum despre persoane care si-au dus rulota la mare in camping si au lasat-o acolo toata vara, ei mergand doar in weekend cu masina.
As dori sa stiu si eu astfel de locuri si daca se poate niste tarife ar fi excelent. Va multumesc.

Imi cer scuze adminilor daca nu am postat unde trebuie...
Auto + Beyerland Quartz 400-2
GSM :) 0730.032.862
----------------------------------------------------------
Viitorul suna bine..., pacat ca nu raspunde nimeni !
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: Campare litoral pt toata vara. Unde?

Mesaj de Popescu Niculae »

Buna intrebare si pe mine m-ar interesa astfel de combinatie
Asteptam pe cei care stiu sa ne spuna si noua
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Se poate campa pe perioada verii la Marina Surf sau la Camping S
La Marina Surf era anul trecut 500 euro / luna si stateai cat vrei
La S este un tarif pe zi pt rulota + o persoana X 31 zile.....iar cand vin si restul membrilor de familie platesc si ei....ceva de genul.
Dupa parerea mea nu se merita.....dar evident cei care le lasa acolo au alta parere si alt :D buzunarel
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Incepand de anul acesta CLUBRV are semnat un contract cu campingul Palace din Venus 30% reducere din preturile afisate aici : viewtopic.php?f=70&t=4370, imagini si impresii gasiti aici : viewtopic.php?f=3&t=2084 numarul de telefon al patronului, dl Sava Laurentiu :0743337855, in mod sigur ve-ti gasi intelegere (am vazut cateva rulote lasate peste vara in acest camping).
Reducerile se aplica doar membrilor cotizanti !! 😉 la prezentarea legitimatiei cu viza la zi sau a cardului FICC valabil pe anul in curs.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Referitor la acest subiect,va pot spune ca am o cunostinta care anul trecut si probabil si anul acesta a tinut pe perioada verii rulota la camping s.Acesta platea din spusele lui 2800 ron pt. rulota(racord apa si curent)+plata pt.o persoana/luna.Nu statea permanent,mai venea si acasa la Galati simbata si duminica .Utilitatile le platea cind era acolo.Mai multe nu cunosc.Are si de unde ..... 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

In urma recentei discutii cu patronul campingului Palace Venus'' Tariful pentru parcarea rulotei pentru intregul sezon 2011 este de 1200 lei, urmand ca utilizatorii sa plateasca in plus taxele zilnice aferente perioadei petrecute efectiv in camping, mai putin curentul electric''. cititi aici : viewtopic.php?f=70&t=4370 a fost adaugata informatia astazi :!: :P
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
PACURAR DAMIAN
Membru forum
14

Mesaj de PACURAR DAMIAN »

Anul trecut, am lasat rulota de la 01.06. pana in data de 04.09. in Camping S. Tariful, pentru toata perioada a fost de 2800 lei(rulota + 1pers), pe langa care plateam, de fiecare data cand mergeam, masina, persoanele in plus si curentul-o debransam cand plecam. Este un camping curat, cu doua grupuri sanitare, dintre care unul cu apa calda 24h, terasa unde poti manca foarte bine si nu prea piperat, loc pentru tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, paza, plaja delimitata; pacat ca nu sunt delimitate locurile pentru corturi. Pentru mine, ramane un camping de referinta pe litoral!
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

@Pacurar Damian, am vrea sa stim si noi de unde sunteti si cum putem lua legatura cu s-voastra.
Scrie răspuns