Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Cristi Dronca

Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

Mesaj de Cristi Dronca »

Buna seara.Aceste doua pasiuni au multe elemente comune ,pentru ca amandoua vizeaza evadarea din marile orase pline de fum,de zgomot praf si clacxoane,si amandoua urmaresc petrecerea in mod placut a timpului liber, impreuna cu pritenii sau familia.Aceste fiind spuse,va invit sa povestiti aici din experientele voastre,locuri in care ati fost la pescuit,marile capturi,balti si taxe si binenteles nu in ultimul rand sa punem la cale intilniri la pescuiala cu rulotele dupa noi,normal.Am constatat ca printre noi sunt foarte multi pasionati de pescuit mai ales la intilnirile anuale de la Murighiol,(la ultima nu am participat din motive personale foarte bine intemeiate).Dintre colegii de pe forum eu cunosc aproximativ 8-10 pescari si banuiesc ca suntem mult mai multi.
Asadar asteptam sa ne impartasiti din experientele voastre dragi Rulotisti.... pescari
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

Mesaj de Popescu Niculae »

Am spus in prezentarea mea ca suntem pescari inraiiti atit eu cit si fiul meu , am inceput prin a achizitiona un suv Opel Frontera este special pentru a merge la pescuit pe baltile dure si pericuploase fiindca nu mai vrem sa ne omorim masiniile eu aun Audi A6 iar fiul meu un WW Pasat, si ce pot spune ca la 2 luni dupa ce am cumparat suv-ul mi=a intrat in cap nebunia cu rulota fiindca noua ne place foarte mult sa pescuim si noaptea. Vroiam sa spun ca sunt putin dezamagit fiindca va fi greu sa gasim balti cu ceva peste in ele la care sa fim acceptati cu rulotele, deoarece acest fost sport pescuitul a devenit o afacere si cei care au balti doar in cazul cind esti prieten cu patronul te va lasa sa pescuiesti noaptea sau daca nu pescuiesti noaptea cu greu te va lasa sa campezi rulota la el pe balta. Despre baltile salbatice care au mai ramas sunt putine la numar si acolo ca sa prinzi un peste trebuie sa pescuiesti zile intregi fiindca aceste sunt braconate la maxim. I zona noastra Teleorman sunt destule balti dar majoritatea sunt transformate in afaceri si cu greu vei fi acceptat cu rulota mai ales ca sunt citeva balti unde cei care le detin si-au amenajat casute si spun ca nu are rost sa te cari cu rulota fiindca mai bine ii platesti lui sa manince si gura lui ceva . Pe riurile din zona nu am pescuit riiurile au alt statut la pescuit noi suntem specializati pe crap cu investitie destul de mare in scule .In fine eu zic sa tinem legatura si daca stim vre-o balta buna si unde se poate campa e excelent mai ales ca noi am invata de mult ce insemna pescuitul sportiv si eliberam pestele dupa eventualel poze .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Sunt de acord cu ce spuneti dumneavoastra in privinta baltilor cu plata,taxele cerute de patronii baltilor ar trebui sa fie pentru agrement mai mult, sau campare si nicidecum pentru pescuit pentru ca nu prea mai au peste,si din acest motiv de vreo doi incoace mi-am facut permis A N P A,si am inceput sa ma duc la pescuit la Dunare.Stiu ca la aspectul asta sunt multe de spus si sper sa reusim sa dezbatem toate aspectele daca intereseaza pe cineva.
E altceva,nu platesti taxa de pescuit,nu te streseaza nici un paznic iar in privinta pestelui poti avea parte de marea captura la care cu totii visam sau speram poti pleca acasa cu cativa baboi pt.o saramura sau o prajeala sau poti pleca la fel ca la baltile cu taxa fara nici un peste.Dar cel putin te recreezi,faci un gratar si te bucuri de frumusetea si peisajele minunate oferite de Dunare si malurile ei.

In privinta baltilor cu taxa am fost anul trecut la Cojesti si am fost multumit, 9,5 KG de caras frumusel in doi,taxa 50 lei si la 4 bonuri platite al 5-lea gratis.In primavara cu balta asta o sa incep.
Tinem legatura.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Speedy, desi nu sunt pescar, ar fi interesat de stiut cat costa permisul de pescuit pe Dunare la ANPA si cum se procura.
Orice problema are o rezolvare practica
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Pierdere de vreme si bani cheltuiti degeaba ! :evil: ...cam asta sta treaba cu baltile din ziua de astazi ...ori balta nu este populata cu peste cum ar trebuii ori... are peste dar este "manarita" si taxa este exorbitanta !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Pana acum 2 ani te duceai la trezoreria sectorului in care locuiesti plateai 30 lei sau 10 lei pt.elevi si studenti si te duceai cu chitanta la sediul ANPA din Buftea,str.M Eminescu nr.11si asta era.De anul trecut scumpii nostri legiuitori sau gandit sa bage niste banuti si in buzunarele asociatiilor de pescuit sportiv care au taxe anuale diferite. Eu m-am inscris la www.apc21.ro unde sunt cele mai mici taxe si sunt oameni de calitate si spun asta pt.ca m-am logat si pe acel forum si am fost primit foarte bine.
Sa revin la subiect : 30 lei taxa ANPA.50 lei taxa anuala APC21, 5 lei costul carnetul de membru.

IMPORTANT : in cei 50 lei care reprezinta cotizatia sunt incluse si 2 PG -uri cel de Calarasi si Giurgiu iar pt.cel de Tulcea si de Teleorman taxa este de 10 lei.Anul trecut erau incluse toate 4 in cotizatia anuala de 50 lei.Va dati seama ce avantaj sa scutesti toate drumurile asta pe la politia de frontiera, plus timpul pierdut si banii pe carburant.
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Cristi pot sa te anunt ca am o balta in Moreni jud. Teleorman
Bunul meu prieten Tanase poseda o balta cu peste ,dar trebuie anuntat din timp deoarece nu este deschisa publicului :D
Popescu Niculae
Membru forum
14

Balti la noi in Teleorman sunt destule si zic eu foarte bune de pescuit , pescuit inseamna prins si eliberat si atunci esti foarte bine primit pe orice balta, eu impruna cu fiul meu am investit destul in scule incepind cu lansete , mulinete , barcuta de plantata cu sonar, barca cu motor si printre astea celelate maruntisuri nelipsite de la pescuit, forfage de ultima generatie senzori la fel , si ultima achizitie Opelul frontera pt a putea intra pe orice balta si in care ne putem pune toate sculele aferente , avem linga noi la Alexandria o balta cu casute cu gratar cu tot confortul si bine inteles cu mult peste , dar peste care ramine in balta dupa ce il prinzi , se poate lua carasul indiferent de cantitate crapul se elibereaza.
NAE - 0761211081
Cristi Nastase

Pai cu prima ocazie eu zic sa o punem de o pescuiala
Sunt adeptul pescuitului la dunare
Eu sunt pentru: ce am prins se pune pe gratar sau in ciorba ,urmareste postarile cu specific :D
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

@Victor, multumesc pentru corectare,interventia a fost binevenita.

Cristy cum ne va permite vremea facem o pescuiala sigur,si ma gandeam chiar la o intanire Clubrv pe malul unei balti sau la Dunare.Ai vazut ce inghesuiala se face toamna la Murighiol ,de rulotisti,asta inseamna ca vor fi participanti si pe malul unei balti de pescuit,mai ales ca distanta si implicit cheltuelile vor fi mult mai mici. Clubrv a organizat intilniri comune la munte, la Murighiol ( sa traiasca d-nul Eugen ! ) de ce nu si pe malul unei balti. Detaliile le vom discuta la PUSNICU. - " LA O CANA CU VIN " ( sa traiasca prietenul Relu Buliga,initiatorul acestor intilniri )
Popescu Niculae
Membru forum
14

Va dau un sfat prietenesc cind hotariti ceva legat de pescuit sa nu ma marginalizati ca nici nu stiti ce pierdeti, sa nu ma ignorati cum vor unii de pe acest club ca veti vedea si va veti convinge ca sunt un tip super ok si ma fac placut in orice situatie. Singurul meu defect este ca am invatat sa ma descurc in orice situatie in rest astept propunerile voastre .
NAE - 0761211081
Cristi Nastase

Eu cred ca esti baiat de treaba si ai intentii bune .
Cand ne intalnim iti explic cum este cu diplomatia ,si nu trebuie sa te superi (citeste la semnatura mea )
Pe acest forum sunt si oameni cu multi bani si altii cu mai putini ,singurul lucru care ne "egalizeaza" este buna intelegere si dorinta de a ne simti bine impreuna cu rulotele din dotare :)
Respectul reciproc trebuie sa fie liantul unei prietenii chiar daca uneori nu esti de acord cu respondentul din preajma ta .
Nu doresc sa-ti formezi impresii pana nu cunosti colegii in carne si oase
Suntem indivizi cu diferite ocupatii ,caractere ,idealuri si dorinte ,asta nu inseamna ca trebuie sa ne scoatem in evidenta defectele si frustrarile
Personal te invit la o cana de vin la Pustnicu ptr. socializare :P
Scrie răspuns