Budapesta,Bratislava,Viena

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vali Mirica
Membru forum
15
Oras: Braila
Data nasterii: 25 Iun 1956

Budapesta,Bratislava,Viena

Mesaj de Vali Mirica »

Anul acesta sunt hotarit sa imi fac cel putin una din vacante pe acest traseu . Nu am stabilit nici data si nici traseul exact deoarece este un proiect pe 2011,eu avind vacanta de Paste,Iulie-August si craciun.Ca idee as dori sa facem deplasarea pe autostrada si camparea pe teritoriul Ungariei de unde vom merge spre Wiena sau Bratislava ,distantele fiind scurte..Poate gasim harta cu campinguri sau chiar offcamping. Idea este de a vizita Budapesta ,Komarno-Komarom,Bratislava si Wiena cu un pret cit mai redus . Sunt roman dar vorbitor de limba maghiara cea ce ne v-a fi de ajutor in relatiile cu populatia si chiar oficiali maghiari. Daca cineva este interesat putem discuta. Rugaminte propuneri concrete de traseu si cit mai bine argumentate. Multumesc pentru raspunsuri sau sugestii. Vali Mirica :D
Valy Mirica. Scoda Yeti+Hobby de Lux 440
telefon :0731130502 Braila
Y:miricavb@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Budapesta,Bratislava,Viena

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Aici gasesti cateva campinguri: http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/
si de aici poti descarca foarte multe pe care le poti baga in gps: http://www.archiescampings.eu/eng1/
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Buna Seara,domnule Serpescu! Va rog sa ma luminati : Deci ce ai nevoie ,tragi de pe site in calculator si dupa aceea in gps ? Va pun aceasta intrebare,deoarece nu am gps si nu stiu cu ce se mananca !!! :shock: :shock: Va multumesc,cu respect :P Ma refeream la doua adresa,data de dumneavoastra !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

george chirila scrie:Buna Seara,domnule Serpescu! Va rog sa ma luminati : Deci ce ai nevoie ,tragi de pe site in calculator si dupa aceea in gps ? Va pun aceasta intrebare,deoarece nu am gps si nu stiu cu ce se mananca !!! :shock: :shock: Va multumesc,cu respect :P Ma refeream la doua adresa,data de dumneavoastra !
Daca nu ai gps atunci nu lua in considerare fraza cu gps-ul. :D
Ultima oară modificat 09 Ian 2011, 00:21 de către Serpescu Gheorghe, modificat 1 dată în total.

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Daca nu ai gps, mergem cu tine pentru ca am 2 gps-uri... :D . Glumeam... In functie de perioada putem da o fuga de 1-2 saptamani... Mai vedem daca sunt amatori si vorbim.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Vali Mirica
Membru forum
15

Mesaj de Vali Mirica »

Harta cu campinguri si date gps bine venite . Multumesc
Cit despre lipsa Gps-ului "imprumutam la nevoie . :D
George Chirila

Multumesc pentru "amabilitatea "domnului Serpescu ,celorlalti colegi,sincer le multumesc pentru ideea cu ajutorul imprumutarii gps-ului :P :P ,dar anul acesta mi-am propus sa-mi achizitionez un gps (sa speram ca anul asta chiar ne vom redresa economic.Ce sa faci daca suntem bugetari :( :shock: ). Facand o paranteza va pot spune ca prin peregrinarile mele prin diferite tari ( Serbia,Ungaria,Bulgaria ),m-am descurcat de minune cu hartile clasice. Va salut cu respect,pe toti !!!
George Chirila

Revin cu intrebarea pusa domnului Serpescu :Si daca aveam gps,procedam cum am postat mai sus ? (o intrebare ipotetica ) Descarc de pe site ce ma intereseaza si dupa aceea in eventualul viitor gps?!!! Va multumesc ,pentru intelegere !!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

george chirila scrie:Revin cu intrebarea pusa domnului Serpescu :Si daca aveam gps,procedam cum am postat mai sus ? (o intrebare ipotetica ) Descarc de pe site ce ma intereseaza si dupa aceea in eventualul viitor gps?!!! Va multumesc ,pentru intelegere !!
Imi pare rau ca ai luat-o ca o impolitete. O sa fim putin offtopic, dar sa respund la intrebare: in partea de jos a paginii exista un buton "downloads" il apesi, selectezi ce iti trebuie si descarci, apoi in functie de softul de navigatie care il ai, pui in aparatul tau. Inca odata imi cer scuze, nu am avut intentia sa jignesc, dar am crezut ca nu te intereseaza.

Vali Mirica
Membru forum
15

Mesaj de Vali Mirica »

Pentru cei care au fost cu rolota peste granita. Intrebare : Ce acte sunt necesare pentru masina , rulota si persoane insotitoare. :?:
George Chirila

Buna Seara ! Va multumesc foarte mult,pentru informatii,domnule Serpescu . Sa stiti ca nu am simtit nici-o impolitete din partea dumneavoastra,dar pur si simplu eram curios cum se foloseste,cu toate ca nu am gps,dar in viitor as dori achizitionarea unuia .Sa nu credeti ca a fost o ironie,si va multumesc anticipat . Cu respect,George
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Vali, vorbeam serios, daca esti hotarat sunt amator pentru o iesire scurta de maxim 1 sapt. Pentru gps, mai multe detalii le gasiti aici http://www.pdiromania.ro/ , descarci poi- urile si le instalezi cum scrie pe site... Tot aici se gasesc si radarele fixe actualizate.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns