bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Catalin, vorbesti de LT sau de Lexus ? Ca si eu sunt in cautare de alt tractor si inca mai studiez... 4x4 sau spate... cam asa am gandit si eu... daca gasesti ceva poate imi zici si mie.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Am condus de-a lungul timpului atat masini cu tractiunea pe fata ( Dacia ,Vartburg Audi )cat si autoturisme cu tractiune pe spate ( BMW,Volvo, Mercedes ),dar mi s-a parut ca cele cu tractiunea pe spate se asezau mai bine la drum !!! Cu mentiunea ca pe timp de iarna trebuia sa fii mai atent la cele cu tractiune spate ,deoarece derapau mult mai usor !!!
salutare tuturor.este prima mea postare pe acest forum.as dori ceva spaturi despre cum se comporta un bmw cu o rulota.inca nu am rulota dar in iarna ceasta ce vine sau primavara 2012 cel tarziu vreau sa-mi iau una.as dori sa stiu cum se comporta masina cu o rulota agatata de ea, sau ar trebui sa-mi iau un 4x4?multumesc
bmw 320D,150 cai,break+sper sa fie ceva incapator pt noi ,fiica noatra si cateaua noastra :D
Bine ai venit colegu,,,,, Da vezi ca pe forumul asta trebuie sa-ti completezi locatia (asta se face de la profil,sti tu..dai clik si daca nu te descurci intrebi ca te ajutam,nu-i problema.....nu de alta da sa stim si noi de unde esti) si te loghezi cu numele real,....asta binenteles daca vrei,si daca nu vrei o sa te atentioneze nenea MODERATORUL, adica o sa-ti dea un P M si o sa te roage frumos ,iar daca nu vrei iti facem cu mana,adica Bye,Bye.
Cam astea sunt reguile casei,.......in rest Bine ai venit,inca o data si sa auzim numai de bine ! :lol:
A avut un coleg(Boti) BMW si a ajuns la concluzia sa-l schimbe, unul din motive era ca rotile spate atingeau interiorul aripi cand avea rulota dupa el, dar asta se intampla in Romanica noastra din cauza drumurilor, vad ca la locatie ai trecuta Italia, poate ca acolo nu vei intampina astfel de probleme.
Despre comportamentul pe drum nu ma pot pronunta, dar pe uscat nu exista diferente majore intre variantele de tractiune, in schimb pe drum umed, mazga, zapada se schimba datele problemei.
Stiu ca este un coleg din Craiova care are BMW, poate spune el mai multe vizavi de comportamentul masini.
Sunt BMW-uri si BMW-uri. Ce serie, ce motorizare, berlina, break? Noi de unde sa stim, cam ce te intereseaza? Boti avea jeantele mai mari, sau poate erau distruse arcurie si amortizoarele, cine stie. Eu am vazut o rulota cu un BMW X5 si asa parea ca nu are probleme :?: .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
am un 320D 150cai break.in vara asta in concediu voi incerca sa-mi montez un carlig de remorcare in romania,iar in iarna sper sa reusesc sa-mi iau si eu o rulota.aaaaaa.....cauciucurile le am 225/50/16 si se pot pune pana la max 18,dar nu ma tenteaza,iar apoi nu sunt nici un mare vitezoman(cu familia,caci cand sunt singur ma mai "joc").am ajuns sa ma streseze modul on care se conduce si se fac depasiri in romania
bmw 320D,150 cai,break+sper sa fie ceva incapator pt noi ,fiica noatra si cateaua noastra :D
Stelica,daca vrei si parerea mea,E46 nu are probleme cu tractatul,dar motorul in 4 cil va sta turat tragind de rulota.....se va comporta mai bine cu rulota foarte usoara.X3 cu acelasi motor ce ai,chiar daca mai are ceva cai in plus,va suferi identic....bafta
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...