M am indragostit de Grecia

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Marciu GabrielMihai
Membru forum
15

Re: M am indragostit de Grecia

Mesaj de Marciu GabrielMihai »

Felicitari pentru idee.
Nu mi-ar fi trecut prin cap o asa "aventura".
Cred ca mi-ati rezolvat concediul de anul acesta.
Multumesc. (si cred ca nu sunt singurul)
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Cu apa am inteles, de la benzinarii, dar cu aerul conditionat cum v-ati descurcat off ? Si aceeasi intrebare ca mai sus, cand ati stat off cum ati iesit seara in oras? Ati lasat rulotele nepazite ?
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Amza
Membru forum
14
Oras: Cluj-Napoca
Data nasterii: 15 Dec 1974

Mesaj de Catalin Amza »

Va salut domnule Dragomir Gabriel!
Legat de intrebarile dumneavoastra, aer conditionat nu am avut nevoie deoarece pe malul marii caldura era suportabila in luna iunie, iar seara intr-adevar lasam rulotele nesupravegheate, pe riscul nostru, dar mai erau si altii cu rulotele prin zona asa ca nu ne-am temut ca vom avea vizitatori nepoftiti
Renault Laguna 1,6 16v 107cp + "Dethleffs Nomad 445T" 900 kg, 1979
Tel: 0744-423668
e-mail: catalin.amza@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Salutare Catalin, din cauza ta am devenit membru aici dupa ce ti-am citit aventura si modalitatea de a cauta offcamping in Grecia,am fost de 2 ori in Grecia, o data am stat si pe insula Chios, unde am fost doar cu masina...imi place foarte mult Grecia... ai avut dreptate...pe Sithonia sunt mai multe locuri off, eu am gasit cateva zeci de locatii, daca urmaresti drumurile de pe langa faleza si mi le-am notat pe harta, felicitari si cu reconditionarea rulotei, a iesit excelent, am observat ca ti-ai montat un suport de biciclete facut de tine , din profile din fier cred,prins de lonjeroane, si pe care nu ai stopuri montate suplimentare, daca il puneai peste stopuri ca inaltime nu cred ca era problema dar asa cred ca trebuie sa montezi stopuri pe acel suport daca folosesti bicicletele, sa auzim numai de bine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Parca vad ca la vara o sa fie gol la Corbu si plin de off rulotisti romani pe malurile Greciei :D
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Buna seara. O rugaminte pentru domnul Niki Radu : Se poate sa detaliati cu lux de amanunte locatiile off din Grecia ? Multumesc
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Cred ca o idee buna ar fi ca aceasta relatare sa fie facuta pe PM sau mail catre cei interesati, nu de alta, dar postand public, exista riscul de a "polua" locatiile respective cu "turisti" care nu au nimic de-a face cu fenomenul rulotistic adevarat .
Nu cred ca va doriti sa campati alaturi de "rulotistii manelisti" care au aflat despre aceste locatii chiar de aici de pe forum.
O parere presonala !
Orice problema are o rezolvare practica
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Niky Radu scrie:...pe Sithonia sunt mai multe locuri off, eu am gasit cateva zeci de locatii, daca urmaresti drumurile de pe langa faleza si mi le-am notat pe harta,...
Salut! Daca mai ai insemnarile, te rog trimite-mi si mie un mesaj cu ele. Fac cinste cu o bere rece la vara 😉
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

o sa gasesc o metoda de copiere exacta dupa google earth cu locatiile pentru gps,si o sa le dau la cine le-a cerut, am avut rabdare 4-5 zile pentru a studia terenul si pentru a le marca pe harta, unele locuri chiar le-am recunoscut din pozele lui Catalin, deci va rog sa aveti rabdare
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Din ceea ce-mi amintesc eu sunt o multime de astfel de locuri(puteti vedea chiar in pozele de pe Google Earth corturi si chiar rulote/campere) in peninsula Shitonia in zona cuprinsa intre Gerakina, Psakoudia, Metamorfosis , Nikiti, multe chiar cu umbra .
Catalin Amza
Membru forum
14
Oras: Cluj-Napoca
Data nasterii: 15 Dec 1974

Mesaj de Catalin Amza »

Va salut domnule Sandu Toma!
Sunt de acord cu dumneavoatra ca discutii legate de amplasamentul unor locatii paradisiace nu ar trebui sa aiba loc pe acest forum, dar Grecia este foarte mare, are cateva mii de km de plaja, iar locurile unde am fost eu si am campat, dupa cum se vede din poze se intind pe suprafete mari, nu sunt unice, deoarece sunt mai multe, drept pentru care eu consider ca este loc si pentru manelisti asa cum spuneti dumneavoastra.
Intradevar nu mi-ar conveni nici mie ca cineva sa campeze langa mine si sa-i ascult manelele date la maxim, dar la cat de multe locatii sunt in Grecia( precum cele in care am fost eu) nu cred ca ar fii o problema.
In plus sunt sigur ca in cazul in care ne vom intalni cu alti conationali, vom lega prietenii si cred ca ne vom intelege astfel incat sa nu ne deranjam unii pe altii. Sper.
Renault Laguna 1,6 16v 107cp + "Dethleffs Nomad 445T" 900 kg, 1979
Tel: 0744-423668
e-mail: catalin.amza@yahoo.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Din proprie experienta (ce-i drept in tara, la Vatra Dornei- Zugreni) pot sa-ti spun ca s-au asezat langa rulotele noastre niste "cortisti", la prima vedere baieti de treaba si sociabili...asta pana cand a venit seara , s-au "afumat" un pic mai mult si pana dimineata au tinut-o in urlete si manele, ca a doua zi eram noi nedormiti iar ei au iesit din cort dupa pranz. La reprosurile noastre, raspunsul a fost : "Dom'le noi am iesit la iarba verde sa ne simtim bine !" :shock:
Inca un exemplu : vara trecuta am fost cu prieteni rulotisti in zona Cheile Nerei, unde am intalnit niste peisaje si locuri de vis, inca "necalcate" de "grataragii". Crede-ma ca pentru nimic in lume nu le-as face publice pe forum, pentru ca imi doresc , peste cativa ani cand ma voi intoarce acolo sa le gasesc "nealterate" de "civilizatia manelo".
Ideea de a "proteja" aceste locatii era ca pe langa rulotistii civilizati pot aparea si genul "manelo" care pe langa disconfortul pe care vi l-ar creea, pot atrage si atentia autoritatilor locale, caz absolut nedorit.
Hotararea de a le face publice sau nu, va apartine !
Scrie răspuns