Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
...la inceputul luni sept. intentionez sa plec in Grecia cu familia si probabil inca niste prieteni.
Am creat acest topic din dorinta de strange ceva informatii si impresi de la cei care au mai fost in camping cu rulota.
Multumesc anticipat.
PS: Abia astept sa ajung ... stiind ce ma asteapta
Cunoscatorii stie ... :D
Antonia, Teodora, Diana si Adrian Cocis
Vw Sharan 1.8T + Knaus Sudwind 530 M-TK
0742 129 909 - Adrian
www.distinctimobiliare.ro
Am fost in Grecia in camping Armenistis, Sithonia.Impresia a fost...excelenta.De la frumusetea locurilor pana la amabilitatea oamenilor , totul te imbie sa te reintorci. Am postat la vremea respectiva poze pe site si daca vei da o cautare o sa gasesti sigur.Preturile sunt acceptabile ...undeva la 22 de euro de echipaj(cauta pe www.armenistis.com.gr).Se poate vizita de aici muntele Athos, Olimpul, orasul Salonic.Vacanta placuta !!!
Incepand cu 29 august vei gasi in campingul Kouyoni (http://www.kouyoni.gr/) 4 familii de romani. Noi mergem acolo de cativa ani, de fiecare data in acesta perioada si ne simtim excelent. Cred ca pozele de pe site-ul lor spun totul. Este unul dintre putinele campinguri cu piscina, restaurant, bar........ din zona asta.
Noi ramanem pina pe 5 septembrie.
Multumesc mult, ambele campinguri le-am luat in vizor ...insa inca nu m-am hotarat inca in ce locatie dar directia este sigura ... Grecia :D , daca nu ne vedem concediu placut Dan.
Antonia, Teodora, Diana si Adrian Cocis
Vw Sharan 1.8T + Knaus Sudwind 530 M-TK
0742 129 909 - Adrian
www.distinctimobiliare.ro
Dan Iliescu scrie:Incepand cu 29 august vei gasi in campingul Kouyoni (http://www.kouyoni.gr/) 4 familii de romani. Noi mergem acolo de cativa ani, de fiecare data in acesta perioada si ne simtim excelent. Cred ca pozele de pe site-ul lor spun totul. Este unul dintre putinele campinguri cu piscina, restaurant, bar........ din zona asta.
Noi ramanem pina pe 5 septembrie.
Confirm cele scrise de Dan. Un camping excelet din toate punctele de vedere ! Am fost anul trecut si cu siguranta am sa revin !