topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bună!
La sfârşitul de săptămână 31.07 - 01.08 am fost la campingul Laguna albastră de lângă Făgăraş. Am fost plăcut impresionat de ştrand şi de camping, preţul este unul acceptabil, au mai fost vreo 4 - 5 rulote. A fost foarte aglomerat cred că au fost câteva mii de persoane. Singurul dezavantaj că nu sunt amenajate spaţii pentru spălat vase dar discutând cu patronul locaţiei a spus că în currând vor fi amenajate.
Relu Buliga scrie:Pretul pentru camparea cu rulota este de 30 lei/zi/rulota, la care se mai adauga 15 lei / zi - adulti,
10 lei / zi - copii pentru piscina
Multumim, simpatic ca de obicei. Oare cum ai nimerit la prima postare chiar aici? :shock: Oare pe acel forum exista acest user? Lipsa de imaginatie. :idea: :?:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
@ Buica Valentin Asa cum spunea si colegul Serpescu, se pare ca Dvs. nu ati citit Regulamentul forumului.
Prima postare trebuia facuta la topicul de Prezentare a noilor membri si mai apoi puteati scrie unde vreti.
Exista informatii despre Laguna Albastra si pe http://www.clubrv.ro Obisnuiti-va sa folositi functia de CAUTARE !!!
Atentie la respectarea regulilor pentru ca altfel puteti fi AVERTIZAT !
Aveti termen 7 zile pentru a va prezenta la viewtopic.php?f=22&t=3454
Mesajde iliescu.m pe 17 Aug 2010, 23:32
Am fost cu doua rulote si doua corturi o saptamana. in perioada 25-31.08.2010. Toate conditiile super. Patronul un om deosebit. O sa revenim cu multa placere.
buna ziua! Intentionez sa merg in weekend in acest camping.Imi puteti spune in ce stare e drumul intre Rupea si Fagaras sau varianta prin Hoghiz - Sercaia ?
Salutare , am fost eu in luna Iulie si preturile sint ; 30 rulota , 20 adulti si 15 copil , pizza de la 10 ron , berea de la 3.5 ron , meniul zilei 12 ron , in rest multa veselie si distractie ..