Camping Capul Turcului - Eforie Sud

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Teodorescu Corneliu
Membru forum
14

Camping Capul Turcului - Eforie Sud

Mesaj de Teodorescu Corneliu »

Doresc sa va prezint un nou minicamping care este in curs de amenajare dar care poate deja "gazduii" rulote . Este o locatie care confera foarte multe avantaje in special pentru cei care doresc un concediu linistit dar in acelasi timp sa beneficieze din plin de avantajele unei statiuni (cumparaturi , plimbari prin statiune, activitati culturale , sporturi pe apa etc). Este vorba despre Campingul CAPUL TURCULUI din statiunea EFORIE SUD. Este un camping micut care permite camparea numai a catorva rulote . Practic este vorba despre Pensiunea CAPUL TURCULUI care are amenajat langa ea un mic camping la nici 15 metri de plaja. Desi activitatea este la inceput (si mai sunt cateva lucruri de facut ) proprietarii si-au dat silinta si au amenajat locatia ca sa poata deja functiona.
Astfel exista puncte de alimentare cu energie electrica , apa se ia de la punctul sanitar sau direct de la terasa pensiunii unde exista o cismea , exista iluminare nocturna care acopera practic si plaja din fata rulotelor . Referitor la preturi pentru aceasta stagiune se plateste in jur de 10 euro pe zi de rulota si nimic altceva. Noua nu ne-au calculat numarul de persoane sau alte tarife gen bransare la curent ,parcare auto, cort exterior etc . Proprietarii sunt persoane foarte deschise care sunt sigur ca vor face din aceasta locatie un minicamping de vis. Pacat ca spatiul de extindere este destul de mic si posibilitatile de extindere sunt limitate.

Enumar cateva din avantajele acestui minicamping.

-Super pozitie cu marea si plaja in fata la nici 15 metri de rulote.
-Preturi acceptabile si usor negociabile in functie de perioada de campare.
-Statiunea Eforie Sud in apropiere cu toate avantajele pe care le confera.
-in stanga exista plaja populata si amenajata cu nisip fin si cu apa de adancime mica ideala pt copii
-in dreapta exista o plaja libera si fara multi turisti
-se poate face scuba diving chiar in fata rulotelor la nici 50 de metri apa are 1,5 metri si cu peisaje subacvatice superbe.
-se poate pescuii la dig.
-se poate manca la terasa pensiunii la preturi acceptabile.

Ca dezavantaje eu as aminti faptul ca fiind permis accesul auto pe dig se mai aud si zgomote de genul portiere inchise etc.

ATENTIE !
intrucat locatia este destul de limitata si in curs de amenajare trebuie neaparat sa sunati si sa faceti rezervare altfel riscati sa ajungeti si sa nu gasiti loc.
Telefonul proprietarei este 0730352484 - Doamna Alina.

Am sa va atasez cateva imagini ca sa intelegeti mai bine locatia.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Dethleffs RM2 Opel Astra
RollandBilti
Membru forum
16

Re: Camping Capul Turcului - Eforie Sud

Mesaj de RollandBilti »

superb! chiar si pretul e unul rezonabil.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Nu e rau! Iar pretul e mai mult decat decent cred, dar nu ai spus cum e cu grupul sanitar si daca au wc ecologic?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Teodorescu Corneliu
Membru forum
14

Mesaj de Teodorescu Corneliu »

Grupul sanitar este format din doua "posturi" micute care se afla in cladirea pensiunii (in partea din spate) care sunt permanent intretinute de un angajat intrucat se mai taxeaza si "urgentze" ale unora de pe plaja. Din pacate dusurile sunt in holul toaletei si sunt fara separeu . Dar sa stiti ca exista apa calda 24/24 ore intrucat sunt bransate la centrala pensiunii. Deci se poate face dus si la ora 2 noaptea.
Repet , locatia este inca in curs de dezvoltare. Marele avantaj este locatia superba.
Dethleffs RM2 Opel Astra
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo, sa dea Domnul sa le marga bine ca sa avem mai multe campinguri.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Sandita Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Noi 1978

Mesaj de Sandita Gabriel »

Confirm cele spuse mai sus, locatia este super am fost in urma cu o saptamana si am stat 5 zile
pretul de anul acesta este de 50 lei pe zi de rulota indiferent de numarul de persoane
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
Bogdan George
Membru forum
17

Mesaj de Bogdan George »

Dupa poze pare ok am sa ma duc si eu, dar sa vina vara .
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Am vorbit azi cu d-na Alina si cred ca voi merge din 1 august cam 7 zile.
Sustin afirmatia colegului ca datorita intinderi reduse a campingului este nevoie de o rezervare telefonica.
Vacante frumoase tuturor:D
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Am fost si noi luna aceasta11-14 iulie si s-a stiti ca s-a schimbat treaba.
Acolo unde se vede in poze ca era anul trecut plaja este un super drum...,mai trec masini se ridica praful..
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Ne detailezi umpic, colegu`?
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Sandita Gabriel
Membru asociat
14
Data nasterii: 18 Noi 1978

Mesaj de Sandita Gabriel »

Plaja din fata campingului sa cam ingustat din cauza construirii unui drum pietruit pe care este adevarat mai trec din cand in cand masini pentru ca se lucreaza undeva mai sus la consolidarea malului.
Noi am fost pe plaja din parte stanga a campingului dar am stat de cateva ori si pe aceasta chiar daca trebuia practic sa traversam drumul
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
Victor Sava
Membru asociat
16
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

ceva poze de anul asta de la cei care au stationat in zona se poate?
Scrie răspuns