Camping The Valley Ozunca Bai

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Camping The Valley Ozunca Bai

Mesaj de Constantin Curelea »

A fost cineva in ultimul timp la acest camping?
Functioneaza piscina?
Cum este drumul?
La 0267 344261 nu raspunde nimeni!

http://www.campingthevalley.eu
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Camping The Valley Ozunca Bai

Mesaj de Radu Pascu »

La Ozunca Bai, telefoanele nu mai functioneaza de mai bine de o luna.
Dar am facut investigatii si am primit nr de tel fon de la posta din Ozunca 0267355038.
Asa am aflat ca nr de telefon al agentei de posta din Ozunca Bai este 0756115385, d-na Erika, dar nici ea nu are semnal permanent, deci trebuie insistat. Asa se poate afla daca mai exista ceva acolo. Insa din informatiile (foarte amabile) de la posta din Ozunca, am aflat ca acolo sunt mai multe campinguri active.
In rest va las sa va delectati si sa ne spuneti daca ati aflat alte informatii.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
profir dan-nicolae
Membru forum
15

Mesaj de profir dan-nicolae »

Am sunat la nr. fix de la posta si nu stiau daca functioneaza campingu, iar pe telefonu mobil nu avea semnal.Vreau sa plec de maine acolo.Mai are cineva alte informatii.
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Incerc sa restabilesc legatura cu Chris Post, patronul Campingului de la Ozunca.
Daca voi avea ceva rezultate, le voi posta aici !!!

Puteti incerca sa-l contactati la info@campingthevalley.eu or p.c.post@student.tudelft.nl

Pentru preturi intrati pe site-ul campingului http://www.campingthevalley.eu/romana/prices.html
Orice problema are o rezolvare practica
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

DRUMUL ESTE DISTRUS!
scuze pt scrisul cu majuscule, insa am fost pe 04.08.2010 si am avut impresia ca rup si masina si rulota! bineinteles ca nu am ramas! m-am gandit ca daca mai da o ploaie nu mai ies de acolo!
despre locatie numai de bine!
Adrian Iamandi
Membru forum
15
Oras: Harsova , jud. Constanta
Data nasterii: 29 Iul 1975

Mesaj de Adrian Iamandi »

beldiman_marius scrie:DRUMUL ESTE DISTRUS!
scuze pt scrisul cu majuscule, insa am fost pe 04.08.2010 si am avut impresia ca rup si masina si rulota! bineinteles ca nu am ramas! m-am gandit ca daca mai da o ploaie nu mai ies de acolo!
despre locatie numai de bine!
Va rog sa ne dati , daca se poate , mai multe detalii deoarece chiar imi propusesem sa petrec cateva zile la sfarsitul lunii in aceasta locatie ! Va multumesc !
Rulota Knaus Eifelland Beauty 495TF
tel. 0721911211
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@adrian iamandi:
Am discutat cu personalul de acolo si mi-a spus ca in zona a plouat foarte mult in ultimul timp, astfel ca drumul s-a stricat ffff rau. Au facut reclamatii la primarie, insa situatia poate dura! cind am fost eu, in drumul de acces(care urca la camping) se formase un fel de sant pe mijloc si de aceea nici nu am mai urcat, de teama ca nu o sa ajung sus( ma rog, eu nici nu am o masina foarte puternica). O sa incerc sa pun ceva poze(stiu ca facuse fata mea cateva). Drumul pina la Sfantu Gheorghe este OK, insa de la Miclafau, cum faci stanga spre Ozunca Bai, drumul se strica, iar ultimii 6-7 km este dezastru; cel putin eu cu ansamblul pe care il am , masina joasa si rulota destul de lunga, am mers doar cu viteza 1 si 2. Inca o treaba : portiunea asta de drum este si fff ingusta, astfel incat mai bine lasi rulota la indicatorul care iti arata Ozunca bai la dreapta si mergi fara masina pina la camping, altfel nu prea ai unde sa intorci rulota.
Sfatul meu este sa dai un telefon inainte sau un mail, sa vezi care este treaba pe acolo!
Apropos, daca te duci fa-ti cumparaturile de la Sfantul Gheorghe(ai Billa in drum) pt ca acolo nu prea gasesti nimic!
Sa auzim de bine!
Adrian Iamandi
Membru forum
15
Oras: Harsova , jud. Constanta
Data nasterii: 29 Iul 1975

Mesaj de Adrian Iamandi »

Va multumesc mult pentru informatii ! Mai mult ca sigur vom schimba planurile si ne vom orienta catre alta locatie ! 😉
Rulota Knaus Eifelland Beauty 495TF
tel. 0721911211
virgil iacob
Membru forum
14

Mesaj de virgil iacob »

am fost eu pe 27 iulie si campingul era o mare mocirla, plouase puternic, piscina era inundata cu namol. drumul pana acolo ok cu exceptia ultimilor 10 km care sunt groznici. ca si preturi e 20 ron de rulota, 10 roni de persoana si 8 roni pentru copii. intrarea la piscina 10 roni. in rest campingu era gol cand am ajuns si am plecat si noi a doua zi din cauza mocirlei. cu privire la telefon nu exista semnal pentru mobil, indiferent de retea, iar fixul lor nu functioneaza pentru ca se fura cablul. asadar zona misto dar vedeti prognoza inainte sa plecati. apropo un sfat pentru cei care merg la trecerea peste podetul ingust inainte de camping aveti grija pentru ca mie mi-a cazut rulota de pe pod din cauza ca a cedat marginea acestuia, noroc ca era exact la capat si a cazut roata pe pamant.
Swift Corniche care trage un Bmw X5
paun_sorin
Membru forum
15

Mesaj de paun_sorin »

Am fost o saptamana (14-21.08)Piscina functioneaza.Preturile aceleasi,pentru cei care campeaza 20% reducere la strand.Drumul prost de la soseaua principala la camping.Telefonul nu mai functioneaza pentru ca li s-a furat cablul.Contactati patronul pe mail din site si primiti raspuns in doua zile.Evitati zilele de 27,28,29.08,intalnirea anuala a motociclistilor.
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Abia m-am intors din camping.
Puncte slabe:
- intr-adevar, drumul nu e stralucit. Am ajuns vineri noaptea, m-am orientat cu GPS-ul. Drum ingust dar, totusi, practicabil cu rulota de 1000kg in carca unui Logan de 1,6. Deci nu-i musai 4x4. Am plecat duminica, dupa o noapte si o dimineata de ploaie. Am urcat toate pantele fara probleme. Este vorba de ultimii 6...8km. Dar, daca vrei, poti.
- Semnal pe Orange mai mult lipsa. Cred ca pe Vodafone era ceva.
Puncte tari:
- Locatia e faina.
- Personalul foarte amabil, nu-i musai sa cunosti maghiara. Chiar nu am primit raspunsuri de genul "nem tudom"
- Piscina OK.
- Grupuri sanitare foarte curate.
- Apa calda conform programului afisat (chiar si peste, eu am gasit apa calda si la 23.00, desi era afisat program pana la 22.00)
- Preturi convenabile (2 adulti, un copil de 13 ani, masina, rulota, curent au costat 56 lei/zi. Am ajuns vineri pe la 22, am plecat duminica si am platit o singura zi, deoarece s-a considerat ca am ajuns prea tarziu ca sa fiu nevoit sa platesc si noaptea de vineri spre sambata). Strandul, pentru cei trei inculpati, 20 lei/zi.
- Liniste. Daca nu trebuia sa ma duc luni la job, mai stateam. Foarte odihnitor.
Uitasem sa precizez, si acum nu mai pot modifica mesajul:(pot eu :) Vali ) nu prea aveti unde va face aprovizionarea. Deci, plecati cu tot ce va trebuie.
O zi buna.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Ca sa nu poluam topicul cu Laguna Albastra voi continua aici discutiile... Cea mai recenta vizita am gasit-o aici. Cred ca voi fi prezent in acest camping sambata seara, daca mai sunt amatori si daca merita, voi sta toata saptamana viitoare, adica pana pe 2 iunie. Baile Balvanyos sunt relativ aproape, deci orice varianta este posibila. Daca a fost cineva recent, mi-ar fi de folos informatii despre starea drumului in caz de ploaie, tarife, etc. Voi suna si la camping pentru alte detalii, in cazul in care au semnal GSM.
PS.- Marius si Silviu m-ati pus pe ganduri... credeam ca asfaltul pana la un camping patronat de un olandez este ca in Olanda :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns