Campinguri din Romania si Bulgaria

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Iata cum sunt prezentate, de olandezi, campingurile din Romania si Bulgaria
http://www.campings-in-roemenie.nl/

Va rog sa le comentati pe cele pe care le cunoasteţi.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Re: Campinguri din Romania si Bulgaria

Mesaj de Doru Stoicescu »

Suntem membrii FICC.
Suntem.
Avem Comitet Director.
Avem.
Prin autoritatea capatata, ideal este sa luati legatura direct cu clubul RV olandez, membru FICC (oricum sunt mai multe) si trebuie discutat.
Poate nu cunosc realitatea (ceece ma indoiesc).
Oricum imaginile-s reale, dar ... rautacioase, este putin spus.
Dar, dupa cum este facut site-ul, neglijent, intr-un sfert de ora, copy, paste, ma duce gandul ca ... pot fi si dovezi de "prietenie" ...ale "unora".
Cred ca se poate contacta si ministerul turismului, daca au angajati interesati :( :?: in problemele turismului in Romania .
Sunt curios ce spun si ceilalti rulotisti participanti pe forum.
Este ceva de facut :?:
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Constat ca cel/cei care au realizat site-ul sunt surprinzator de bine informati ( mai bine decat multi dintre noi 😢 ) am vizualizat majoritatea pozelor atasate si nu am gasit nimic tendentios (parerea mea),doar pe pagina principala poza din dreapta jos este dureros de adevarata, in rest campingurile sunt prezentate asa cum au fost vazute de cei care le-au vizitat,unele arata surprinzator de bine
Am vazut ca au cunostinta si de Lepsa (vezi judetul Vrancea) :!: ,o baza impresionanta de date :shock: pe care eu mi-am pus-o bine si in mod sigur am sa o folosesc 😉
P.S. Nu inteleg nimic din pasareasca lor (poate traduce cineva) dar par a fi date de contact si cateva informatii despre zona respectiva,daca gresesc im fac ''mea culpa'' si poate ma lumineaza cineva :idea:
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Doru Stoicescu
Membru forum
19

M-am grabit cu "datu" cu parerea si am gresit.
Ultima oară modificat 30 Iul 2010, 21:19 de către Doru Stoicescu, modificat 1 dată în total.
Doru Stoicescu
Membru forum
19

M-am grabit.
In adevar, traducand, am constat si eu (precum dl.Panait) ca sunt indicatii foarte pertinente, exacte, cu o multime de detalii privind aspecte ce privesc camparea.
Eu voi folosi pe viitor acest site ...
Oricum noi nu am facut un inventar al campingurilor cu bune si cu rele dar mai ales cu sfaturi utile.
Asa cum ei isi avertizeaza compatriotii sa fie pregatiti la un soc cultural la vizitarea tarii noastre, asa am fost si eu socat si cred ca si altii ca dumnevoastra cand le-am vizitat tara si mai ales campingurile.
Traducerea unor fragmente din site, cu google...

"Pe acest site veţi găsi un rezumat al locuri de campare. Un trek-a lungul site-urilor româneşti este, cu siguranţă o aventură. Camping există în continuare, este mai mult decât un câmp de tractor, modul în care oamenii lui, ceva care pare sanitare? O toaletă de multe ori este necesara.
Fii pregătit pentru un şoc cultural, dar o vizită în România poate fi o surpriza placuta!
Grijă atunci când planificati o excursie acolo, va trebuie timp sa ajungeti in alta locatie, în cazul în care cazarea nu îndeplinesc, sau chiar pare a fi nedetectabil. Locuri de campare sunt rareori specificate în avans.
Sub titlul de camping în România inseamna de obicei, un parc sau o pensiune .
În broşura oficială a Oficiului Roman de Turism nu există nici o distincţie.
Atunci când se conduce pe drumurile mici, în unele zone îndepărtate, locuri de campare cu iarbă pe panta terenului, perioadele ploioase, va sunt utile lanturile de zapada ."
Descriere a unor campinguri ce le mai cunoastem...
"Dărmăneşti. Camping "Valea Trotusului str. Calea Trotusului 272. Pe DN-12a între Comăneşti şi Oneşti, în apropiere de jonctiunea cu Comăneşti.
De asemenea, comerţul cu rulote şi reparaţii (Camper Land).
Proprietarii Julia şi Colpos Nicolai vorbesc olandeză, germană şi engleză. Direct în spatele firmei de rulote este un atelier modern este situat în cabine de camping si doua bai noi, cu placare frumos. Multe conexiuni electrice, şi acoperite BBQ zona cu mese şi scaune. Julia face dimineaţa pentru pâine proaspătă. Pentru grupuri de cel puţin patru persoane pot fi organizate excursii de către Republica Moldova.
GPS: 46 ° 24'30 .1 "E 26 ° 28'52 0.8". Tel / Fax: 0234-374705. (9.00-18.00). mobil: 0740-157895 (Nicu). 0,744 la 665,567 &. (Julia) + după 18.00: 0234-371988. http://www.camperland.ro de e-mail: info@camperland.ro în EN: Hans Groenendijk mobil: 06-53192547.
De aici puteţi vizita minele de sare de la Târgu Ocna. (Salina şi sanatoriu) şi spa la Slanic Moldova.
sau
Bran. "Vampire Camping", 77C Str Sohodol. (DN-73/E-574) Site-ul este semnalizat, pe cale de ieşire. Tabăra română-olandeză, managerul vorbeşte engleza. 75 parcele spaţioase cu iarbă , pomi fructiferi. Toalete curate si dusuri. Suficiente prize electrice. Există corturi de închiriat. Restaurant cu pizza si salate delicioase şi un grătar cu vin Vampire în alb, rosu si roz. (Vânzările proprii către SUA). Supermarket la 500m, Castelul Bran (Dracula), la 1400m, (15 min mers pe jos). Statia de autobuz de la intrarea în lagăr. Rata de pe site. Open de la 04/unu-10/31. GPS: N 45 ° 31'41 .8 "E 25 ° 22'16 0.1". Tel + Fax: 0268 - 238430. în NL :06-25083909. http://www.vampirecamping.com de e-mail: fotografii info@vampirecamping.com
De la camping sunt organizate plimbari cu cal şi plimbare cu caruta prin parc naţional .
De-a lungul râului de mai jos, se afla castelul .
sau
Curtici. 3 Baie terapeutică "Aqua Magic", cu site-ul posibil pentru rulote şi caravane. Aqua Magic Curtici Beach. Strada Meţianu 24. De la by-pass la nord de Arad, filiala la Curtici 17 km. Site-ul este de asemenea utilizat pentru tur NKC. Exista 22 de conexiuni de energie electrică. Sanitare din rezervoarele pot fi folosite. Foarte curate şi bine întreţinute. Poate fi dus in afara. Există, de asemenea, un restaurant. Există, de asemenea, unele case de închiriat. În zona de băi termale, două piscine, una cu apă rece şi apă caldă. Tel: 0257-464246.
sau
Lacului Vidaru. Pensiune / camping Cumpăna "de pe Lacul lac Vidaru. Din Curta DN-7c-Cârţişoara de Argeş pe partea de nord a lacului pe DN-7d, acesta este un drum îngust pietriş cu gauri. După ce ... faceti jonctiunea viraj la stânga. Apoi ... km de la camping la lac. Din sud, DN-7d de la barajul soseau printr-un tunel, drumul este rău. Derivate pe teren, cladire veche, cu WC duşuri reci spatele pensiunii, care ar trebui să fie curăţată mai des. Exista 20 de casute de închiriat. Mai mult de 100 de parcele. Campingul este situat la o altitudine de 960m deasupra nivelului mării. Deschis tot anul. GPS: N 45 ° 26'07 "E 24 ° 36'26". Mobil: 0745-013120. & 0745-910023. Fax: 0248-721456. http://www.cabanacumpana.ro de e-mail: fotografii cabanacumpana@yahoo.com
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

As incepe cu inceputul: link-ul de internet spune, in traducere: www.campinguri-in-romania.nl. Cand dai click pe acest link, apar drapelele Olandei si Germaniei (pentru selectarea limbii) si, drapelul Bulgariei peste care este scris "campinguri in Bulgaria". Adica Romania si Bulgaria sunt acelasi lucru?

Apoi, site-ul pare facut, asa cum spuneau si ceilalti colegi, "la repezeala". Nu este condamnabil acest lucru, caci multe pagini de internet sunt facute cu resurse financiare reduse, cu resurse gratuite, puse la dispozitie de organizatia care ofera spatiul de gazduire.

Din punct de vedere al informatiilor, par a fi informatii cuprinzatoare, insa nu stiu cat de actualizate... Ar fi interesant de urmarit in timp daca acele informatii se modifica, iar colegii care trec/ajung prin acele locuri, poate reusesc sa monitorizeze aceste modificari. Stiu ca exista pe forum un subiect cu zonele pitoresti din Romania, insa poate ca o astfel de baza de date, actualizata prin contributia fiecaruia dintre noi, ne va ajuta sa gasim mai usor informatiile de care avem nevoie. Este doar o idee, nu stiu in acest moment cum s-ar putea concretiza...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Vă rog să verificaţi informaţiile din acest site.
În primul rând dacă există toate campingurile prezentate şi care este situaţia lor concretă.
De la patronul olandez de Campingul Aurel Vlaicu, am primit o broşură, care preia site-ul, dar în care, unele campinguri nu sunt recomandate .
Poate reuşim, la sfârşitul anului, să prezentăm un ghid CLUBRV-RO, cu toate posibilităţile de cazare în campingurile din România.
Pentru ca la viitoarea participare la un rally FICC, Praga 2010, să avem o asemenea informaţie pe care să o distribuim celor interesaţi.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Constantin Curelea
Membru CD
20

Olandezii despre România:
http://www.paspoortroemenie.nl/
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Nu vreau sa fac nici un comentariu asupra postarilor de mai sus. Atit vreau sa va spun, ca acesti oameni minuanati cunosc mai bine decit noi fiecare coltisor al tarii...
Nu este nici o descriere cu gind rau, atit timp cit de pe urma informatiilor lor "gratuite" ne-au adus destui turisti pe care noi nu reuseam a-i convinge. O sa va explic.
In continuare, baza lor de date creste prin vizita de anul acesta si concomitent va creste si a noastra.Personal, am incheiat o colaborare, care ne va fi de mare folos..
Campingurile ce nu apar sau sint nerecomandate, sint acelea cu acces dificil, ex Panorama, unde nu urca oricine pe ploaie. Ei informeaza si nu pot denatura adevarul
Sint niste oameni deosebiti, neinteresati, care ne doresc numai binele si dezvoltarea retelei ce campinguri, cit si atragerea unui numar cit mai mare de vestici in RO.
Am toata stima si respectul pt ei, ca aceasta culegere de informatii nu este tocmai simpla. Necesita multa circulatie si multi bani. Majoritatea, asteptam "informatii"...

Imagine

Imagine
.
http://www.campings-in-roemenie.nl/
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
gabyneagu
Membru forum
17
Oras: Orastie
Data nasterii: 21 Iul 1967

Mesaj de gabyneagu »

Salutare la toata lumea!

Am ajuns si in acest an la campingul Laguna din Bulgaria,linga nisipuri si ca si in anul trecut doar l-am vizitat.
Indraznesc sa fac o recomandare celor ce iubesc marea si deopotriva muntele!
Nu am avut cu cine sa campez,persoanele cu care am ajuns acolo erau mai nereceptive la traiul si petrecerea timpului in aer liber.
Exista multa umbra,majoritatea locurilor de campare au in jur pomi inalti si cu ceva varsta,au la fiecare loc de campare curent 220 volti si teava cu apa potabila,fara costuri suplimentare.
Fata de anul trecut au construit inca o mica constructie cu grupuri sanitare,dusuri si loc cu chiuvete pentru partea de gospodarire(spalat vase,legume,e.t.c.)
Pot spune dupa ce am vizitat respectiva constructie ca era curatenie luna la tot ce cuprindea.
Exista internet wi-fi si este gratis.Pina la plaja campingului se coboara pe drumul de acces si plaja este suficienta pentru toti cei ce ar veni si campa in acest camping.Nisipul este de aceeasi culoare si granulatie ca cel din Nisipurile de Aur,campingul fiind la 2-3 km de aceasta statiune .Marele avantaj din punctul meu de vedere este umbra oferita de copacii din camping,acesta fiind construit intr-o padure pe o coasta mica de munte,accesul se face pe drumul ce leaga statiunile Nisipurile de Aur si Albena,la 2-3 km de Nisipuri.
Poate reusesc la anul sa corup pe cineva din anturajul meu si sa petrec citeva zile acolo.

http://www.lagunavillageresort.com/
Scrie răspuns