M-am grabit.
In adevar, traducand, am constat si eu (precum dl.Panait) ca sunt indicatii foarte pertinente, exacte, cu o multime de detalii privind aspecte ce privesc camparea.
Eu voi folosi pe viitor acest site ...
Oricum noi nu am facut un inventar al campingurilor cu bune si cu rele dar mai ales cu sfaturi utile.
Asa cum ei isi avertizeaza compatriotii sa fie pregatiti la un soc cultural la vizitarea tarii noastre, asa am fost si eu socat si cred ca si altii ca dumnevoastra cand le-am vizitat tara si mai ales campingurile.
Traducerea unor fragmente din site, cu google...
"Pe acest site veţi găsi un rezumat al locuri de campare. Un trek-a lungul site-urilor româneşti este, cu siguranţă o aventură. Camping există în continuare, este mai mult decât un câmp de tractor, modul în care oamenii lui, ceva care pare sanitare? O toaletă de multe ori este necesara.
Fii pregătit pentru un şoc cultural, dar o vizită în România poate fi o surpriza placuta!
Grijă atunci când planificati o excursie acolo, va trebuie timp sa ajungeti in alta locatie, în cazul în care cazarea nu îndeplinesc, sau chiar pare a fi nedetectabil. Locuri de campare sunt rareori specificate în avans.
Sub titlul de camping în România inseamna de obicei, un parc sau o pensiune .
În broşura oficială a Oficiului Roman de Turism nu există nici o distincţie.
Atunci când se conduce pe drumurile mici, în unele zone îndepărtate, locuri de campare cu iarbă pe panta terenului, perioadele ploioase, va sunt utile lanturile de zapada ."
Descriere a unor campinguri ce le mai cunoastem...
"
Dărmăneşti. Camping "Valea Trotusului str. Calea Trotusului 272. Pe DN-12a între Comăneşti şi Oneşti, în apropiere de jonctiunea cu Comăneşti.
De asemenea, comerţul cu rulote şi reparaţii (Camper Land).
Proprietarii Julia şi Colpos Nicolai vorbesc olandeză, germană şi engleză. Direct în spatele firmei de rulote este un atelier modern este situat în cabine de camping si doua bai noi, cu placare frumos. Multe conexiuni electrice, şi acoperite BBQ zona cu mese şi scaune. Julia face dimineaţa pentru pâine proaspătă. Pentru grupuri de cel puţin patru persoane pot fi organizate excursii de către Republica Moldova.
GPS: 46 ° 24'30 .1 "E 26 ° 28'52 0.8". Tel / Fax: 0234-374705. (9.00-18.00). mobil: 0740-157895 (Nicu). 0,744 la 665,567 &. (Julia) + după 18.00: 0234-371988.
http://www.camperland.ro de e-mail:
info@camperland.ro în EN: Hans Groenendijk mobil: 06-53192547.
De aici puteţi vizita minele de sare de la Târgu Ocna. (Salina şi sanatoriu) şi spa la Slanic Moldova.
sau
Bran. "Vampire Camping", 77C Str Sohodol. (DN-73/E-574) Site-ul este semnalizat, pe cale de ieşire. Tabăra română-olandeză, managerul vorbeşte engleza. 75 parcele spaţioase cu iarbă , pomi fructiferi. Toalete curate si dusuri. Suficiente prize electrice. Există corturi de închiriat. Restaurant cu pizza si salate delicioase şi un grătar cu vin Vampire în alb, rosu si roz. (Vânzările proprii către SUA). Supermarket la 500m, Castelul Bran (Dracula), la 1400m, (15 min mers pe jos). Statia de autobuz de la intrarea în lagăr. Rata de pe site. Open de la 04/unu-10/31. GPS: N 45 ° 31'41 .8 "E 25 ° 22'16 0.1". Tel + Fax: 0268 - 238430. în NL :06-25083909.
http://www.vampirecamping.com de e-mail: fotografii
info@vampirecamping.com
De la camping sunt organizate plimbari cu cal şi plimbare cu caruta prin parc naţional .
De-a lungul râului de mai jos, se afla castelul .
sau
Curtici. 3 Baie terapeutică "Aqua Magic", cu site-ul posibil pentru rulote şi caravane. Aqua Magic Curtici Beach. Strada Meţianu 24. De la by-pass la nord de Arad, filiala la Curtici 17 km. Site-ul este de asemenea utilizat pentru tur NKC. Exista 22 de conexiuni de energie electrică. Sanitare din rezervoarele pot fi folosite. Foarte curate şi bine întreţinute. Poate fi dus in afara. Există, de asemenea, un restaurant. Există, de asemenea, unele case de închiriat. În zona de băi termale, două piscine, una cu apă rece şi apă caldă. Tel: 0257-464246.
sau
Lacului Vidaru. Pensiune / camping Cumpăna "de pe Lacul lac Vidaru. Din Curta DN-7c-Cârţişoara de Argeş pe partea de nord a lacului pe DN-7d, acesta este un drum îngust pietriş cu gauri. După ce ... faceti jonctiunea viraj la stânga. Apoi ... km de la camping la lac. Din sud, DN-7d de la barajul soseau printr-un tunel, drumul este rău. Derivate pe teren, cladire veche, cu WC duşuri reci spatele pensiunii, care ar trebui să fie curăţată mai des. Exista 20 de casute de închiriat. Mai mult de 100 de parcele. Campingul este situat la o altitudine de 960m deasupra nivelului mării. Deschis tot anul. GPS: N 45 ° 26'07 "E 24 ° 36'26". Mobil: 0745-013120. & 0745-910023. Fax: 0248-721456.
http://www.cabanacumpana.ro de e-mail: fotografii
cabanacumpana@yahoo.com