Cu "vazduh in gume"!

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

Cu "vazduh in gume"!

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Intotdeauna ne binedispunem cand ne amintim episodul "vazduhului in gume": ne aflam peste Prut, la fratiorii nostri, intr-o statie Peco. Oamenii locului - asa cum sunt moldovenii - saritori: unul ne-a alimentat rezervorul, altul ne-a spalat parbrizul si vine al 3-lea spre noi si ne intreaba foarte firesc: "Va pun si vazduh in gumii?" In primul moment, am ramas blocati, nestiind ce sa credem: glumea sau omul chiar incerca sa ne spuna ceva? Ne-am dat insa seama imediat ca nu era vreo poanta pt ca el chiar ne privea serios. Atunci, am incercat sa privim logic problema: ce putea sa ne mai faca la masina? Evident! Sa ne puna aer in pneuri.
Nu in mod gratuit am rezumat intamplarea asta cu "-duh" ci pt a formula intr-un fel o invitatie pe care v-o adresam acelora ce va ganditi sa mergeti in vacanta: haideti sa ne-ntalnim intr-un cadru carpatin autohton si sa ne bucuram impreuna de cateva zile cu peripetii -de ce nu? - si nopti cu povesti la gura... sticlei de bere. Unde-s mai multi, distractia creste!
Si ca sa stiti cu cine v-ati putea distra ne prezentam - fam. Zabava: Cristian, Lacramioara si cele doua bobite, Catrina si Calin - toti, pana la ultimul, iubim si MUNTELE!
Tintele noastre sunt, in ordine succesiva, 3-4 zone despre care am inteles tot de la confratii de breasla ca sunt nemaipomenite. De pe 29 iulie(joi) vom fi la Cheile Rasnoavei si Cheile Cetatii pana joi, 5 august. Apoi, ne indreptam spre Plaiul Foii (e aproape) si ramanem pana marti, pe 10 august. Ultima destinatie este zona Siriu de unde plecam spre casa pe 17.
Ne-ar face mare placere sa aveti in vedere si propunerea noastra si sa stim ca plecam la drum "cu vazduh in gumii" si cu duh de vacanta!
Acceptati... provocarea?
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Cu "vazduh in gume"!

Mesaj de Constantin Curelea »

Bine ati venit pe forumul CLUBRV-RO!
Intr-adevar, este o urare înţeleptă pentru rulotişti:
Să aveţi văzduh în gumii !Şi multă sănătate !
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Multumim frumos pentru urare, Constantin.
Noi suntem ceva mai vechisori pe aici insa.
Doar ca noul cont o cuprinde si pe sotia mea, ca doar tragem amandoi la ...rulota.
Ea imi da avantul sa urc muntii! Si cand mi-e mai greu ma incurajeaza: "Atat iti trebuie sa nu poti..." :D
Am o mica schimbare de plan vizavi de itinerariul propus initial. O sa mergem sigur si la Padina-Bolboci daca tot am aflat ca drumul e "perfect" :) - recte Gabriel Pana. Mai ales ca se pare c-ar mai fi doritori... Si atunci planul se modifica astfel: Pe 29 iulie(joi) vom fi la Padina-Bolboci, apoi de joi, 5 august la Cheile Rasnoavei si Cheile Cetatii pana luni, 9 august. Apoi, ne indreptam spre Plaiul Foii (e aproape) si ramanem pana joi, pe 12 august. Ultima destinatie este zona Siriu de unde plecam spre casa pe 17.
De-o fi sa mai schimbam intre ele destinatiile si datele, nu-i bai! Daca mai sunt doritori suntem deschisi si la alte propuneri. Oricum toate locatiile sunt destul de apropiate intre ele. Avand in vedere tocmai de unde venim e chiar o bagatela! 😉
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Inca 2 echipaje pt Bolboci de vineri.
Încuiat