Inchizatori ale usitelor !

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
ionus ioan
Membru forum
16

Inchizatori ale usitelor !

Mesaj de ionus ioan »

Stie cineva cum se pot intretine inchizatorile de plastic ale usitelor, adica acele a care se trag cu degetul, dar de cele mai multe ori se intepenesc si daca te incapatinezi se poate si rupe triggerul. Am incercat cu ulei de mecanica fina dar parca nu este nici o ameliorare.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Inchizatori ale usitelor !

Mesaj de Radu Pascu »

Fa o fotografie sa vedem modelul. Oricum daca sunt din plastic, uleiul in timp inrautateste situtia. Se foloseste o vaselina speciala pentru plastic.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Eu am desfacut toate incuietorile de la dulapuri si cele de la baie si dulapul de haine .Le-am uns cu putina vaselina siliconica.La montaj nu trebuie strinsi prea tare butonii ,iar la broastele de la baie si dulap deasemeni nu trebuie strinse prea tare hortsuruburile de fixare .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Atasati foto, ca sa stim despre ce model de inchizatori discutam.
Scrie răspuns