Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am reusit sa culeg imagini din vacanta in Bulgaria
Nelu Predonu a intrebat daca sunt campinguri pe litoralul bulgaresc
Langa statiunea "Nisipurile de aur "este un camping in "trepte','cu multa vegetatie si destul de curat :)
Voi atasa imagini cu locatia, si preturile pe categorii de vehicule.,precum si cu un apartament
Propietarii sunt amabili, si au spus ca ptr. cei din club rv si celalalt club ,fac reduceri :D
Un euro = 1,98 leva
Eu am fost in vara lui 2015 . Am stat intr-un loc la umbra, apa era aproape , cu o presiune imensa, iar curentul era ok. Nu a fost aglomerat, iar pentru mancat am fost la terasa campingului. Pestele si scoicile erau foarte bune, dar cu gratarul nu prea le nimereau.Preturile ok.Plaja de la camping era cu multe pietre in mare, dar se mergeau 5 minute pe plaja pana la intrarea in statiune unde era ok ( langa o plaja de nudisti).Peste tot primeam bon fiscal, inclusiv la plaja.
Pentru un echipaj de 2 persoane, rulota si masina am avut oferta de 26 eur/ zi in plin sezon. La plecare surpriza, am platit 21 eur/ zi. Personal m-as intoarce acolo pentru liniste si conditiile decente.