topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nu pot spune decat un singur cuvant: FRUMOS!
Croatia este o tara minunata, cam scumpa, dar se merita din plin s-o vizitezi.
Comentarii referitoare la participarea noastra la Umag nu vreau sa fac din mai multe motive. Atat vreau sa multumesc celor care au contribuit la reusita.
Respectele mele tuturor participantilor care au reprezentat Romania in Croatia.
Multimim si bine a-ti revenit acasa!!
Asa Vali ca era lumea curioasa sa vada poze.
Deja din pozele de pana acum ne dam seama de atmosfera acestei reuniuni, mie mi se pare o reusita a noastra, iar meritul nu este din pacate, al tuturor. Probabil ca au fost si probleme, neintelegeri sau mai stiu eu ce, sunt inerente, personal n-am aflat, dar daca sunt nu vreau sa stiu. As vrea sa ramana doar partea buna, faptul ca am fost reprezentati onorabil, mai ales fiind la prima participare. Inca odata felicitari tuturor celor care au contribuit dar si celor care au fost cu sufletul alaturi de ei, ai nostri. :D Propun celor care au fost prezenti, daca vor, din materialele video si foto pe care le au sa le puna pe Transfer.ro, sa-mi trimita link-ul in vederea unui montaj video & foto referitor la evenimentul anului , zic eu. Acest filmulet care va fi scurt, ca film de prezentare si participare , va avea structurat ; generic cu logouri Clubrv, FICC, Umag, o introducere in imagini, apoi pregatirea si plecarea, traseele, destinatia, prezentarea campingului, a evenimentului, parada, intalnirile,intamplarile, timp liber, plimbari si intoarcerea. Ma puteti contacta pentru amanunte daca doriti.
Ultima oară modificat 06 Iul 2010, 15:52 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.