primele impresii de la UMAG...

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Doru Stoicescu
Membru forum
19

primele impresii de la UMAG...

Mesaj de Doru Stoicescu »

:D
Fişiere ataşate
Apus  de soare la Umag 1.jpg
Apus de soare la Umag 1.jpg (59.98 KiB) Vizualizat de 5301 ori
Umag 2.jpg
Umag 2.jpg (44.45 KiB) Vizualizat de 5301 ori
cojocariu marius
Membru forum
15

Re: primele impresii de la UMAG...

Mesaj de cojocariu marius »

Ce impresii tari......unde sunt rulotele ca apus si rasarit am si la mamaia :lol:
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am fi curiosi sa aflam cum a fost acolo.Cei ce au participat ar trebui sa ne spuna impresiile de la intilnire si argumentat cu ceva fotografii.Aceasta ,deoarece unii dintre noi nu au putut participa . 😢
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Asteptati sa ajunga oamenii acasa, apoi veti avea ocazia sa aflati mai multe. Intalnirea s-a terminat ieri, iar Umagul este un pic mai la sud de Cluj :lol:
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Corect ce spuneti, insa topicul nu l-am deschis noi cei de acasa. Ca si mine, probabil mai multi au sperat sa vada primele impresii, cum eram anuntati in titlul topicului, despre aceasta excursie si reprezentare a rulotistilor din Romania la Umag.
Personal, am apreciat aceasta afiliere la FICC, nu-mi este indiferent ce impresie au facut reprezentantii nostri acolo si cum au fost primiti.
In alte locuri ne-a precizat domnul Curelea cum suntem catalogati.
Primele impresii de la Umag ...le-am vazut.
Asteptam cum spui Lorant, sa vina restul rulotistilor prezenti acolo, poate aflam mai multe.
Ultima oară modificat 27 Iun 2010, 22:15 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Eu inca nu am ajuns acasa, sunt inca in Franta, dar am reusit sa uplodez ceva poze pe imageshack. Dupa ce s-a oprit ploaia care ne-a asediat pana duminica seara, a fost foarte frumos, in special excursia pe insula Brjioni, supranumita si insula lui Tito. Nu trebuie uitat nici periplul la Plivdice, unde eu nu am participat. Din linkul urmator, va rog sa priviti doar pozele de la Umag si Brijoni, caci nu am ajuns sa le organizez pe albume, dar nu am nimic de ascuns. Imaginile reprezinta instantanee de la seara romaneasca, excursia cu vaporul si ceva poze din diferite localitati, fara sa fie aranjate. Cand am sa termin am sa revin cu linkuri consacrate pe fiecare sectiune. http://my.imageshack.us/v_images.php Sper sa se vada, daca nu...nu stiu cum sa fac acum.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Cu ceva efort, am reusit sa fac o sortare a fotografiilor de la ceremonia de deschidere. http://img163.imageshack.us/g/p1000342f.jpg/ Este vorba despre parada participantilor si festivitatea de deschidere

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Asa Radule ca era lumea curioasa......MULTUMIM
Tel:0744649371;0788649371
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Da primele "doua impresii" sunt artistice...... Cele cu rulotele probabil, ar fi fost si ele, la fel de interesante :D , dar cine stie, poate a ramas omul fara credit la internet.....Inca raman si eu curios.
Multumim Radu!
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Inca nu am ajuns acasa. Acum aveti creeate trei albume pe imageshack. Doua de la festivitatea de deschidere si unul de la seara romaneasca.
Cei interesati pot sa-si copieze fotografiile, oricum altele cu cele doua evenimente nu mai am.
Cat despre descrieree, la festivitatea de deschidere, s-a defilat pe aleele principale din camping cu fiecare grup din tara respectiva, in fata convoiului fiind o fanfara si un grup de majorete. Apoi a fost o intrunire in cortul central (era imens) unde ceremonia de deschidere a debutat cu intonarea imnului national al Croatiei in interpretarea solistica a unei artiste croate. Cei ce au avut urechi sa "vada" si ochi sa "auda" au apreciat trairea interpretei a fiecarui vers (vezi foto) . Apoi au luat cuvantul pe rand primarul localitatii, presedintele FICC presedintele clubului croat si sincer, nu mai stiu cine ca oricum a fost plictisitor si prea lung. Totul s-a incheiat cu un spectacol folcloric croat si cu o masa la care fiecare si-a comandat ce a vrut din meniul propus.
Link la cele doua albume aveti aici:
http://img163.imageshack.us/g/p1000342f.jpg/

http://img340.imageshack.us/g/p1000407p.jpg/

Cat priveste seara romaneasca, s-a intins un bufet adhoc cu bucate traditionale romanesti (multumim celor ce au pregatit totul de acasa). S-au distribuit pliante si invitatii celor ce au venit in numar zic eu, nesperat de mare fata de celelante seri organizate la celelante tabere participante, s-au creeat legaturi si poate chiar prietenii, iar spre final, dupa ce invitatii au "ras" tot si tuica oferita si-a facut efectul, s-a incins o hora, sarba, si mai stiu eu ce invartita, pe muzica din folclorul nostru traditional.
Link la fotografii gasiti aici:

http://img638.imageshack.us/g/p1000655hw.jpg/

Eu inca nu am ajuns acasa, sunt inca in Franta, dar rog cei ce au ajuns si au participat sa ma ajute cu comentarii mai ample asupra fotografiilor

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Din ceea ce vad parca n-ati fi fost la prima participare. :D Mi se pare ca acesta ar trebuit sa fie spiritul unei intalniri internationale, protocol festivist, socializare, si cel mai important, se vede ospitalitatea proverbiala a romanului. Felicitari! :D
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

In acest topic voi prezenta participarea echipajelor romanesti la Campingul Parc Umag din Croatia unde s-a desfasurat al 76-lea rally organizat de FICC si federatia croata de caravan si camping.
In data de 18.06.2010, la vremea pranzului, s-au prezentat venind din directii diferite, 15 echipaje romanesti.
Al 16-lea, insotit de o alta familie cazata la o vila in oras, era sosit din 17.06.2010 seara.
Deci participarea romaneasca afost asigurata de 16 echipaje venite cu RV-urile si o familie cazata in orasul Umag.
A fost, la sosire, un moment de dezordine privind cazarea, gazdele fiind depasite de numarul mare de oaspeti sositi in acelasi timp.
In cateva ore lucrurile s-au lamurit, echipajele, inclusiv cele romanesti, s-au instalat in tabara.
A fost si un incident rutier, un echipaj complet auto+rulota, din Polonia, a cazut in mare.
Cauza a reprezentat-o neasigurarea ansamblului oprit in panta.
Nu au fost victime iar pagubele materiale au fost minore.
A doua zi a fost deschiderea oficiala, cu defilarea participantilor.
Fiecare asociatie si-a prezentat insemnele nationale, porturile specifice.
A fost emotionant momentul in care se flutura steagul national si se intona imnul, se faceau poze cu celelate echipaje vecine.
In tabara a fost instalat un cort imens unde au incaput toti participantii, unde s-au tinut cuvantarile de deschidere.
Cei mai multi au fost finlandezii, care erau o pata de culoare distincta in masa de participanti.
In zilele urmatoare, a fost program liber pentru participanti.
Excursii organizate sau pe cont propriu, plaja la piscina sau in mare.
Piscina a avut cautare pentru ca a face baie in mare era o aventura. Solul pietros si aricii ciupitori nu te imbiau.
Vremea a fost foarte capricioasa.
Mai mult ploaie dar la momentele cheie, si soare.
Campingul este de 4 stele, cu grupuri sanitare imense si bine dotate si intretinute.
Spatiul de campare de cca 100 mp/echipaj cu electricitate de 220 V/16 A, apa si canal.
Tarifele sunt pe masura.
La oferta era 11 euro/zi/persoana pentru cei care au dorit sa-si continue sederea inca o zi.
Internetul wirlles era doar la receptie si foarte scump .
In general, in Croatia, preturile sunt mari pentru buzunarele romanesti.
O zi importanta pentru romanii din Park Umag a fost 23.06.2010.
Dimineata, cu ocazia Adunarii generale a FICC, am avut placerea ca impreuna cu fiica mea, sa prezint in fata delegatiilor, Asociatia CLUBRV-RO, si sa lansez invitatia de a vizita Romania tuturor celor interesati.Va informez, fara lipsa de modestie, ca am fost bine primiti.
La ora 18, a avut loc in tabara romaneasca, Ziua Romaniei la Umag.
Prin efortul material si participarea tuturor echipajelor am relizat ceva deosebit.
Am servit sarmalute, carnati de plescoi, slana si branza telemea cu ceapa rosie, tuica de Buzau si palinca de Maramures, afinata de Suceava.
Totul pe muzica romanesca autentica.
Au participat membrii Consilului director al FICC in frunte cu presedintele spaniol, au fost numerosi turisti din tarile participante.
S-au impartit cadouri si suveniruri tuturor.
In tabara noastra s-au incins hore si sarbe in care olandezi, turci, cehi, polonezi, francezi, irlandezi,etc. au dansat fiecare cum s-a priceput.
A fost o petrecere reusita.Aprecierile au continuat in toate zilele cat am fost in tabara.
In data de 25.06.2010 a avut loc festivitatea de inchidere a acestui rally si transmiterea stafetei organizatorilor celui de al 77-lea rally ,Cehia- Praga august 2011.
In vederea participarii la aceasta intalnire ne vom mobiliza din timp, experienta de la Umag fiindu-ne folositoare.
Va voi prezenta cateva imagini din tabara, pe masura ce le pot si prelucra.
Pe alt topic voi prezenta itinerariul parcurs cu aceasta ocazie care a masurat 4700 km incluzand Serbia cu Belgradul, Croatia toata, Slovenia si Ungaria in parcurs.Am fost o zi si la Venetia.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns