Minicampinguri pe langa pensiuni si cabane

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marius Beldiman

Minicampinguri pe langa pensiuni si cabane

Mesaj de Marius Beldiman »

Deschid acest topic in sprijinul celor care au nevoie de campare timp de o noapte(si nu numai) in drumul lor spre obiectivele fixate de concediu.
http://www.popas.ro/ro/cazare/camping_rulote/
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Minicampinguri in incinta unor pensiuni

Mesaj de Panait Valentin »

Un coleg de-al nostru, pe care il salut si pe aceasta cale, a fost acolo, cateva poze postate de el intr-un topic mai vechi
viewtopic.php?f=3&t=1947&p=20399&hilit= ... ina#p20399
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Marius Beldiman

Ieri am fost in delegatie la mare si trecand prin Eforie, am vazut un loc unde se poate campa in incinta unei pensiuni. Locatia se numeste "Vila Plaja Azur", este situata chiar pe strada principala intre Eforie Sud si Eforie Nord, foarte aproape de strada si de mare in acelasi timp, au plaja privata, acces: dusuri, wc, curent, apa. Camparea se face in incinta pensiunii, pe ciment; se poate pune si cortul de la rulota, iar prinderea se face de balustrada de fier (cel putin asa erau cateva rulota acolo; puteti sa vedeti si in pozele de pe site); loc de campare este de 4-5 rulote. Cat despre pret, la receptie mi-a spus, ca este de 65 lei/rulota(echipaj 3-4 persoane)/zi. Rezervarea se face prin telefon anticipat!
Uitati si un site: http://www.plajaazur.ro

am mai gasit un topic: viewtopic.php?f=3&t=2534&p=33872&hilit= ... tre#p33872
Marius Beldiman

Campare off la Neptun

Astazi m-am intors de la Neptun! Am gasit acolo un loc unde se poate campa, in conditii off-camping, insa pentru o suma modica. Nu stiu daca exprimarea mea este tocmai buna! Despre ce este vorba?
Locatia se afla chiar in mijlocul statiunii: din drumul principal se intra pe aleea care duce la "stegulete"; se coboara circa 100-150m, pana la teatru de vara, unde se face o alee in dreapta; intrati pe aceasta alee, iar dupa circa 50m veti vedea pe stanga o parcare privata , sub umbra deasa a unor copaci inalti si la cativa metri de unul din malurile lacului(unul din cele doua din Neptun). Tariful de parcare este de 5 lei/ zi; am vorbit cu omul respectiv si mi-a spus ca pot sa vin linistit cu rulota si ca ma baga intr-una din partile marginase ale parcarii, spre iarba verde, sau daca nu ma deranjeaza, imi da voie chiar pe iarba. Ideea este ca platesti o suma modica pentru a sta cu incuviintarea proprietarului. Conditiile sint ca si off-camping, insa mi-a zis ca s-ar putea rezolva cu curentul de la o cladire din apropiere, iar apa de la unul din hotelurile situate la cativa zeci de metri unde lucreaza sotia proprietarului parcarii. Mi-a spus ca au mai fost saptamanile trecute doua rulote de unguri(se vedeau carbunii ramasi de la un gratar). Imi pare rau ca nu am putut sa fac poze! Mi s-a spus ca nu este nevoie de sunat din timp, mergi acolo si se rezolva pe loc!
Raul Paltineanu
Membru forum
14
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Am aflat intamplator de o pensiune in jud Harghita care are si o zona de campare pentru corturi si rulote.
Pensiunea se afla in loc. Subcetate la 17 km de Odorhei spre Gheorgheni.
http://www.zetavarpanzio.ro/1~ro~despre-noi.html Acesta este site-ul pensiunii.
A fost cineva cazat la ei sau are careva mai multe informatii?
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Raul Paltineanu
Membru forum
14

Eu am sunat si din ce am inteles pretul pentru un echipaj ar fi de 10 euro pe zi in care este inclus pe langa locul de campare, apa, 220v si acces la dusuri si toaleta. Omul la telefon a spus multe dar eu am inteles mai putine :D , ce am mai inteles ar fi ca locul de campare se afla in spatele casutelor langa terenul de fotbal ceea ce consider ca e super deoarece esti ferit de traficul de la cabana si ai un imens teren de joaca pt copii si de ce nu si pt noi.
As fi dorit sa aflu totusi o parere din partea cuiva care a fost acolo.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Puteti merge linistiti, este o zona superba, aproape de lacul Zetea unde se poate da la peste, se poat face drumetii sau plimbari cu bicicleta. Locul de campare este cu iarba si e foarte curat, eu nu am fost cu rulota, dar am fost in plimbare cu masina. gazda este foarte ospitaliera si binevoitoare, mancare super buna, multa si ieftina. Va recomand sa mergeti cu incredere, poate apare si prietenul Lori care a si fost cazat acolo cu rulota si ne poate impartasi impresiile lui.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Din pacate nu mai gasesc pozele de pe acest forum dar va arat altele, aici : http://www.caravanclub.ro/forum/viewtopic.php?f=4&t=139
Gazda, Dl. Szőke Domokos este de treaba si sunt sigur ca va primeste. In 2009 curtea pensiunii nu era amenajata pentru rulote, dar ni s-a dat si curent si apa pentru rulote + acces la baia de casutelor. Trebuie sa aveti cabluri si furtunuri de apa lungi.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

In link-ul de prezentare este si un numar de telefon, e bine sa sunati sa vorbiti inainte cu dl. Domokos, care e un tip de treaba.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Raul Paltineanu
Membru forum
14

Ieri am dat o fuga pana acolo si am vazut locatia, am stat de vorba si cu patronul pensiunii d-l Domokos care este super de treaba si daca vremea va fi ok de paste sa fim acolo. Loc pentru rulote este suficient (daca mai sunt doritori) si s-a rezolvat si problema cu accesul rulotelor in zona de campare in sensul ca nu se mai face prin curtea interioara intre grupul sanitar si casuta si se face direct din strada prin exterior pe langa gardul pensiunii.
Scrie răspuns