Campinguri strainatate (grecia, croatia...etc)

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
FlorinMircea
Membru forum
14

Campinguri strainatate (grecia, croatia...etc)

Mesaj de FlorinMircea »

Buna!
Sunt proaspat posesor de rulota si m-am gandit ca in aceasta vara sa imi inagurez rulota undeva in afara tarii pe litoral. Ma gandeam la Croatia sau Grecia, deoarece distanta nu depaseste cu mult 1000km (sunt din Cluj) iar conditiile nu se prea compara cu ce avem noi.
Daca cineva cunoaste concret ceva campinguri din Grecia sau Croatia si ar putea sa mi le spuna si mie i-as fi recunoscator, deasemena ma intereseaza si ceva tarife si parerei.
Va multumesc! :D
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Re: Campinguri strainatate (grecia, croatia...etc)

Mesaj de Raul Paltineanu »

Noi am fost anul trecut in Grecia http://www.kouyoni.gr/ si ne-am simtit f bine.
Cred ca anul acesta vom repeta excursia prin August :P . Intrati pe site si gasiti si tarife si pozitionare.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

saptamana viitoare am sa scriu impresi despre un cmping in croatia

acuma sunt in Croatia la campingul Amarin
Peugeot 307SW + FENDT 470
Bratu Dragos
Membru forum
16
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Mesaj de Bratu Dragos »

Acum 2 ani am fost in Grecia in camping Armenistis,peninsula Sithonia , Halkidiki.Nu am decat cuvinte de lauda la adresa grecilor.Pretul a fost undeva la 23 de euro de echipaj.M-as intoarce oricand acolo.
Fişiere ataşate
imagini din camping armenistis
imagini din camping armenistis
IMG_6317.JPG (79.94 KiB) Vizualizat de 4481 ori
IMG_6313.JPG
IMG_6313.JPG (33.92 KiB) Vizualizat de 4482 ori
IMG_6316.JPG
IMG_6316.JPG (34.76 KiB) Vizualizat de 4479 ori
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

La armenistis camping nu gasesc tarifele acutale.

Kouyoni Camping Bungalows chiar imi place dar totusi tarifele sunt maricele:-? ( masina rulota curent si 3 persoane ies la apoape 40 euro pe zi) dar oricum arata super

Ilisie Sanda, imi poti spune te rog care sunt tarifele actuale in capingul in care te afli :)

Va multumesc tuturor
Daca mai cunoaste cineva este rugat sa ne impartaseasca si noua propria experienta,
sigur sunt multi care cunosc si multi care doresc sa cunoasca si sa se aventureze :D
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

La kouyoni se mai pot negocia tarifele.
Pe noi masina, rulota, 2 adulti si un copil pentru 9 zile am platit 210 eu. Curent electric la discretie, apa calda non-stop, plaja foarte aproape, piscina cu apa f calda si bazin pt copii cu acces liber, zona de campare imprejmuita cu maslini care fac un pic de umbra :D iar sefa de acolo o super doamna. Este un camping f linistit, cu exceptia unei zile cand a fost Sf. Maria si grecii asculta muzica religioasa si sarbatoresc, nu au fost probleme. Pe mine personal chiar m-a impresionat si acea zi si modul lor de a sarbatorii; foarte frumos.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

Pe aici pe la macaronari,linga Adriatica,sunt multe camping-uri,dar e zobeala mare,adica nu recomand...Sigur prin alte locuri ale tarii sunt si ca lumea,dar nu le cunosc...Daca ajunge cineva prin zona ANCONA,MACERATA si imprejurimi,sa trimeata un mail daca nu se descurca cumva...Dar personal consider ca cine se incumeta sa vina in IT pentru campare,sigur se opreste in nord,sau coboara in sud.
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Bratu Dragos
Membru forum
16

Mesaj de Bratu Dragos »

[quote="FlorinMircea"]La armenistis camping nu gasesc tarifele acutale.

Cauta aici http://www.armenistis.com.gr/index.php? ... &Itemid=38 pentru tarife pe 2010 la camping Armenistis.In niciun caz nu ajungi la 40 de euro.
De aici poti vizita Muntele Athos,Olimpul si alte locuri superbe. Daca doresti si alte informatii iti stau la dispozitie.
O poza pentru a justifica minunatul loc.
Fişiere ataşate
rasarit in camping armenistis
rasarit in camping armenistis
IMG_6226.JPG (50.43 KiB) Vizualizat de 4584 ori
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Cauta aici http://www.armenistis.com.gr/index.php? ... &Itemid=38 pentru tarife pe 2010 la camping Armenistis.In niciun caz nu ajungi la 40 de euro.
De aici poti vizita Muntele Athos,Olimpul si alte locuri superbe. Daca doresti si alte informatii iti stau la dispozitie.
O poza pentru a justifica minunatul loc.[/quote]

VA MULTUMESC MULT IN PRIMUL RAND SI AS DORI SA VA MAI INTREB CARE ESTE TREABA CU :

1. Loc categoria I ( pentru instalarea unui singur adăpost)
8,30 €
2. Loc categoria a II-a (pentru instalarea unui singur adăpost)
7,30 €
Pentru ca nu reusesc sa imi dau seama care este pretul total pentru 3 PERSOANE, 1 MASINA, 1 RULOTA

Astept sa imi raspunde-ti va multumesc mult inca o data :D
Bratu Dragos
Membru forum
16

Mesaj de Bratu Dragos »

Pentru 3 persoane calculul este asa:7.20 x 3=21.60 euro la care se adauga masina 4 euro si rulota 7.20.In total 32.80 euro/noapte.
Daca cea de-a treia persoana este copil intre 4-10 ani costa 29.40 euro.Oricum si la noi preturile intr-un camping mai ingrijit tot pe aici ajung.Asa ca....
Campingul este la Marea Egee si are toate facilitatile necesare. Cei de la receptie vorbesc foarte bine limba engleza.Eu am plecat fara rezervare si am gasit loc fara probleme la inceputul lui august.Pentru lamuriri puteti trimite mail campingului si va vor raspune destul de repede.
Masa se poate servi si acolo la un pret mediu de 6 euro/persoana(atentie portiile sunt exagerat de mari...eu am 90 kg si nu am reusit sa termin tot niciodata).Exista si un mic market de unde puteti lua zilnic toate cele necesare la preturi f bune.Este mai scumpa apa...uneori mai scumpa decat berea.Sa nu va asteptati la un camping super linistit.Noaptea grecii se distreaza si canta muzica greceasca pe plaja.In functie de perioada puteti prinde si festivaluri sau petreceri organizate gen ''greek night''.
Distanta de la ploiesti(aici locuiesc) pana la camping este in jur de 900 - 950 de km.Eu la Logan am ajuns fara probleme cu un plin de motorina.
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Iti multumesc mult, eu pe la inceputul lui august vreu sa ma duc ori la kuoyoni ori la armenistis, tarifele sun apropiate, capmingurile sunt deasemenea aproape de Olimp, Muntele Athos. Mai este cineva care ar avea de gand sa merga pe la inceputul lui August spre vreun camping din Grecia?
Bratu Dragos
Membru forum
16

Mesaj de Bratu Dragos »

Cu multa placere...v-am fi fost parteneri de drum dar... asteptam un bebe si anul acesta stam mai linistiti.As conduce oricand o zi in plus(distanta pana in Grecia) ...dar merita.Litoralul nostru (cu parere de rau o spun) este egal cu zero.
Scrie răspuns