Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am stat de sambata pana luni dimineata. A plouat toata noaptea de sambata spre duminica si putin din duminica dar tot a meritat iesirea. Drumul a fost bun.
Fişiere ataşate
Picture 097_resize_resize.jpg (79.65 KiB) Vizualizat de 2793 ori
Picture 111_resize_resize.jpg (60.18 KiB) Vizualizat de 2792 ori
Picture 123_resize_resize.jpg (83.07 KiB) Vizualizat de 2793 ori
Picture 133_resize_resize.jpg (61.84 KiB) Vizualizat de 2791 ori
Picture 168_resize_resize.jpg (82.97 KiB) Vizualizat de 2792 ori
Picture 171_resize_resize.jpg (70.37 KiB) Vizualizat de 2793 ori
Picture 176_resize_resize.jpg (75.35 KiB) Vizualizat de 2790 ori
Picture 196_resize_resize.jpg (73.34 KiB) Vizualizat de 2789 ori
Picture 197_resize_resize.jpg (79.09 KiB) Vizualizat de 2805 ori
Picture 221_resize_resize.jpg (70.94 KiB) Vizualizat de 2805 ori
Felicitari pentru prima iesire !
Cum e in natura cu rulota ? Sper ca nu au fost "reclamatii" :D
Poate ne spui pe ce traseu ai ajuns la Bolboci si cum crezi ca s-ar descurca un autoturism cu o rulota dupa el ...
Sandu Toma scrie:Felicitari pentru prima iesire !
Cum e in natura cu rulota ? Sper ca nu au fost "reclamatii" :D
Poate ne spui pe ce traseu ai ajuns la Bolboci si cum crezi ca s-ar descurca un autoturism cu o rulota dupa el ...
Nu au fost deloc reclamatii ci doar vorbe de DUH de bine, gen '' sa-i dea D-zeu sanatate lu nea Sandu ca a reparat-o''. Fara Truma eram ca si mort. Noaptea au fost 8' C ...
Traseul a fost din Sinaia am facut stanga prin Moroieni spre Padina. Drumul se poate parcurge usor si cu un turism normal. Sunt cateva cratere dar nu de netrecut. M-am intalnit pe drum si cu un Matiz.
Foarte frumoasa zona si curata. Merita oricand si pe orice vreme o excursie sau chiar un concediu petrecut acolo.