topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
acum citiva ani existau in slanic 2 campinguri-la baia rosie si la baia verde-.cel de la baia verde s-a inchis pentru modernizare(cu fonduri europene)prin anu 2004 iar cel de la baia rosie l-a desfintat cel ce a luat in locatie locu si a ridicat 2 vile in locul lui .am auzit ca s-ar fi terminat campingu de la baia verde .a fost cineva de curind? se stie daca s-a deschis sau nu ? ce conditii sunt? tot intrarea aia ingusta si in panta(foarte abrupta) este? daca stie cineva va rog dati-mi si mie de stire
Eu ma duceam la Slanic pentru namol si apa sarata.Din cite stiu eu daca te duci off nu prea ai cum sa faci bai de namol, doar daca se sacrifica vreun membru sa ramana la rulota de planton. Daca vii cu noutati spune-ne si noua. Daca mai vrei informatii suna-ma.
Am telefonat pe la vreo 10 pensiuni. Ca arputea....dar nu sunt pregatiti....nu sunt siguri daca va fi liniste....nu au prize afara....stiu ca sunt unii care fac astfel de turism in zona, dar nu stiu numele sau un numar de telefon, etc etc
Nu am nimerit pe nimeni dispus sa primeasca rulote si sa asigure strictul necesar. Un tip a fost chiar simpatc. Sa venim cu rulotele pana la poarta si apoi ne asigura el cazare in camere la pensiunea lui :D
Inca mai caut dar nu cred ca gasesc on line. Poate numai daca ajungi acolo si cauti pentru o alta data.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570