Campinguri in Muntenegru

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Campinguri in Muntenegru

Mesaj de Calin Lisovschi »

salut,

m-ar interesa ca anul acesta sa mergem in concediu in Muntenegru. A mai fost cineva acolo? Cunoasteti vreun camping?
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: Campinguri in Muntenegru

Mesaj de Florin Tutunaru »

Si care ar fi traseul?Din experienta mea trebuie sa treci prin Bulgaria, Macedonia(grija mare aici cu ce anume transportati...alcol tigari chiar in cantitati infirme)Kosovo, Defileul Rugova(exista o pastravarie fumoasa acolo)si de acolo peste multi adica cca 12 km ajungi in Muntenegru.Mai exista si alternativa dar traseul acesta este cel mai scurt si macar ai ce vedea.Atentie cu traversarea Kosovo noaptea...Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie aici sau pe PM.Cunosc foarte bine traseul...prietenii stiu de ce :mrgreen:
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Re: campinguri muntenegru

multumesc. am rugamintea sa ne spunem pe nume: impartasim aceeasi pasiune, rulotismul. as dori sa merg prin serbia. vreau sa ajung undeva la mare. cred ca mai util ar fi sa ne impartasesti din experienta ta in aceasta tara aici, pe forum decat pe pm.

multumesc.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Ok, am sa incep sa detaliez...daca veniti prin Serbia veti avea parte de un drum mai scurt(inteleg ca sunteti din partea ardealului...)dar la vamacu Serbia tebuie sa fiti un pic diplomat...veti gasi vamesi plini de zel si este suficient un semn ca sa va descoase.Deci diplomatie si fara vorba multa.Buuun...aveti 2 variante de intrare in Kosovo in drumul spre Muntenegru, Gate 1 sau gate 31, pazita de militari.Aici s-ar putea sa aveti placuta surpriza sa dati peste jandarmii nostri aflati in misiune internationala acolo, oricum din cate stiu acum 2 saptamani cei de acolo vroiau sa bage taxa la vama pana atunci inexistenta.Mai departe daca intrati prin vama Gate 1 va trebuii sa mergeti cam 42 km din cate imi amintesc pana in Mitrovica, o luati pe linia de centura(de fapt mergeti inainte pana la iesirea din oras, apoi dreapta pe langa un pod(viaduct) si incadrarea spre Peja sau PEC cum spun sarbii, atentie la exprimare pe teritoriul acestei provincii pt ca toti sunt foarte suspiciosi.Buuun...La intrarea in Peja(asa se zice in albaneza si cel mai bine este sa vb cu accentul acesta pt ca 80 % traversati zona albanezilor) traversati orasul Peja prin centru tot inainte(Peja se afla la 84km de Mitrivica) Ajungeti in defileul Rugova unde spuneam ca este un restaurant cu pastravi extraordinar...5E 2 buc cu garnitura de cartofi....si de la acel restaurant mai aveti 10-12 km pana la granita cu Muntenegru.De vizitat am inteles ca sunt destule, preturile sunt accesibile, din pacate nu va pot da relatii despre campinguri acolo.Tot ce nu ati inteles stau oricui la dispozitie cu tot ce stiu.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

daca te ajuta cu ceva acest link
http://www.avtokampi.si/karta.asp?drzava=4
Calin Lisovschi
Membru forum
18

multumesc frumos, m-am uitat pe link si este ok: am de unde alege!

intrebarea care ramane este: a fost cineva pe acolo? cum este?

@klinutzu

0727.19.19.39
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Am fost anul trecut in Muntenegru,Croatia,Slovenia. Alegerea este excelenta,Muntenegru este o tara cat doua judete romanesti,de-o frumusete deosebita;cu mult peste Grecia,Croatia.Oameni deosebiti,mancare excelenta,totul natural,preturi bune:direct euro.
Traseu de urmat:Buc-Turnu Severin-trecere in Serbia PF1-Negotin-Kragujevat-Uzice-Pljevlja-Zabljak (statiune montana draguta,modesta dar cu peisaje de vis) se gasesc locuri de campare.De vizitat:Crno Iezero,Parcul National Durmitor.
Apoi coborand spre mare prin Tara Canion (al II-lea din lume)-Mojkovat-Canion Moraca-Podgorita (capitala nu renteaza=Buzau)-Skadarsko Iezero(un lac imens si superb spre mare)-Budva(principala statiune de pe litoral).Noua ne-a placut mai mult in Kotor(fiorduri asemanatoare celor norvegiene,mare limpede,statiune-cetate:locuita,viata noapte etc.Sunt multe de spus,eu am ramas incantat de un loc frumos si atat de aproape.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Calin Lisovschi
Membru forum
18

pai avem de vorbit don' doctor...

@klinutzu

0727.19.19.39
Bratu Dragos
Membru forum
16
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Mesaj de Bratu Dragos »

A fost cineva de curand in Muntenegru cu rulota? Este accesibil drumul pentru atelajele noastre? Pe net, cu omuletul Google, pare a fi accesibil. Am calatorit cu omuletul, virtual, pe traseul de trecere a muntilor prin Moraca, spre Podgorica.Orice sfat este foarte util. Asa ca, orice informatie aveti despre acest traseu, imparasiti-o...
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Drumurile naționale foarte bune, intrările în orașe și interioarele lor mai desfundate . Dar acceptabil. Campinguri fără prea mari pretenții, dar foarte ieftine, ca de altfel totul. Moneda națională €
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Ilie george
Membru asociat
10
Oras: Bucuresti, Iepuresti
Data nasterii: 18 Mar 1973

Mesaj de Ilie george »

Si eu intentionez sa ajung la vara prin Muntenegru . Dupa ce voi sta 10 zile in camping Lanterna ( unde deja am rezervat) intentionez sa cobor pe coasta dalmata , trec in Muntenegru apoi pe coasta albaneza si ma intorc prin Grecia . Plecarea pe 2 iulie din Bucuresti . Pe 5 iulie am deja rezervarea in Croatia .
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
Scrie răspuns