Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru ca vrem sa mai facem ceva clatite ...si frigarui ....la miezul noptii va asteptam in weekendul 4-6 iunie la Iepuresti...sa traiesti... :D Sarbatorim 1 Iunie ....sarbatorim apropierea concediului...sarbatorim venirea verii ... asa ca va asteptam cu mic cu mare la Iepuresti....sa traiesti... :shock:
Daca mama a carei zi de nastere a fost acum doua zile, grabeste petrecerea si le da drumul nepotilor pe seara , ajungem si noi maine dimineata, daca protocolul se lungeste, ramane pe altadata. Oricum, va doresc timp frumos si distractie placuta, ca posibilitati aveti. :D IMPORTANT sa aveti AUTAN pentru tantari si eventual ceva lemne de esenta tare pentru foc de tabara ( daca nu, le adunati din padure si cam departe)
Initial am vrut sa ajungem si noi...dar m-am "angajat " pentru o alta "ieseala"....data viitoare . Va doresc "clatite cat mai mari si delicioase"!!! :D (am inteles ca se practica) . Spritul il dau cu prima ocazie :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)