Camping Adventura SARATA MONTEORU BZ

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Marius Beldiman

Camping Adventura SARATA MONTEORU BZ

Mesaj de Marius Beldiman »

Campingul Adventura se afla la Sarata Monteoru, Buzau; pe vremuri aici era o renumita statiune balneo-climaterica, acum nu stiu ce mai e! A fost cineva in acest camping? ceva impresii?
ce am gasit eu pe net:
http://www.informatii-cazare.ro/Munteni ... itate-1291
http://zbateri.blogspot.com/2009/08/sar ... teoru.html
http://4.bp.blogspot.com/_c5kePv7zCmU/S ... ug+214.jpg

si aici am gasit cateva vorbe:
viewtopic.php?f=3&t=164
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Re: Camping Adventura

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Am stat o noapte acum 10 ani, discoteca de langa intrare bubuia, sa mergi la WC-uri era cam sport extrem. Am mai fost uneori de weekend. Intre timp baile au fost inchise vreo 2 ani si tot revopsite. Cum e destul de aproape sacrifica un weekend si mergi pregatit de conditii "off" - loc e destul si daca iei si curent te descurci, dar la fel de bine poti sa stai si in parcare in fata bailor. Si se pare ca a mai aparut o "parcare de rulote", dar poti vorbi sa intri in curtea oricarei pensiuni.
Nu ma pot opri sa nu citez de pe http://www.informatii-cazare.ro/Munteni ... itate-1291 - este antologica!
"va puteti prepara singuri cele mai bune fripturi si frigarui. Pentru cei ce vor sa simta natura!"

Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

As vrea sa merg la Sarata Monteoru dar nu stiu ce campinguri sunt in zona.Am inteles ca ,campingul Aventura este intr-o stare deplorabila. Stiti cumva daca s-a renovat sau au utilitatile decente? . Sau stie cineva sa-mi spuna despre campingul de la pensiunea La Paducel. Se spune ca este pentru rulote. Dar are apa,curent ,toalete, dusuri ? Macar curate, - cele care sunt. Sunt intersat si de preturi.Daca au. :mrgreen:
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Imagine
:mrgreen:
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Gigi ,sa nu spui ca este intrarea in campingul din Merei- Sarata Monteoru.Daca este asa este destul de promitator. :lol:
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

bineeee nu va spun :mrgreen:
zic decat ca asa ar trebui ... :P
Marius Beldiman

@viorel:
uite aici ceva informatii recente:
http://www.campervan.ro/forum/viewtopic ... 5&start=10

Sincer si eu vreau sa merg pe acolo intr-un uichend(cum ar zice Cristi Bucataru); ideea e sa nu te astepti la prea multe conditii!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Gigi
Port Aventura parc langa Barcelona \Spania
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Am fost In weekend la Sarata Monteoru.Am gasit o statiune frumoasa cu multa verdeata si multe flori,linistita,curata si imbatator de mirositoare,erau infloriti teii si castanii.Se construieste si se renoveaza mult dar este destul de curata statiunea. Per total mi-a placut;m-am plimbat si m-am relaxat. In statiune exista doua locuri unde rulotistii pot sta in camping.Un loc este la intrarea in statiune in campingul Adventura,dar aici in afara de verdeata cam totul lasa de dorit.Nu sunt multe locuri pentru rulote.Nu aveti voie sa campati pe iarba,nu veti primi curent ,apa o puteti lua de la robinetele din curte,grupurile sanitare sunt sub orice critica,vesela nu veti avea curajul sa o spalati la ghiuvetele amenajate,nu aveti unde evacua bazinele de la wc. Alt loc este la celalalt capat al statiunii,la pensiunea La Paducel.Aici este un loc ingradit ,cu pietris pe jos,cu doua robinete pentru apa, doua prize intr-un copac ,cu doua wc vai de ele,si o lampa de iluminat in acelasi copac cu prizele.Cam atat.Eu am stat intr-o parcare din fata campingului Adventura,unde pe stalpii de iluminat de pe strada existau cofrete cu cate trei ,patru prize,si unde nu am platit nimic.Am toate utilitatile in rulota deci nu am dus lipsa de nimic.Evident am stat doar o noapte. Am sa atasez poze imediat ce le developez. :lol:
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Predestinat nume, :D chiar o aventura sa mergi acolo :!: Si am o curiozitate, daca stie cineva...,in afara de mirosul de tei, :D pentru ce am putea merge acolo dar mai ales in zona, ce putem gasi... :?:
Ultima oară modificat 26 Iun 2011, 22:09 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Marius Beldiman

@viorel:
Multumim pentru informatiile pretioase!
Intrebare: pentru racordarea la una din prizele parcarii unde ai stat ai cerut acordul cuiva?
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Nu!Un elctrician care monta cofrete intr- o alta parcare mai spre centru a spus ca sunt gratis.Parcarea avea un indicator pe care scria ca este" parcare cu plata "dar nu a venit nimeni ca sa platesc, asa ca alte relatii nu siu sa va spun. Pe 1-3 iulie este sarbatoarea zilelor statiunii asa ca wekendul viitor va fi aglomerat.
Ultima oară modificat 26 Iun 2011, 22:21 de către Viorel Grosu, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns