Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
...produse de o firma din China...de la 5w la 240w....ar veni un pret de 10,7 ron (107.000 lei vechi) per wat...3$+tva/w .Pe stoc avea panouri de 85 w.la pretul de 910 RON ...pe care vi-l prezint in foto:...(eu NU am cumparat...astept si o parere a dvs...pretul m-i se pare mai mult decat rezonabil)...la fiecare foto atasez explicatii.
Fişiere ataşate
Panoul de care va spuneam...85w-910ron...
IMG_4070 [640x480].JPG (88.28 KiB) Vizualizat de 8198 ori
...poza din spatele panoului...
IMG_4071 [640x480].JPG (55.16 KiB) Vizualizat de 8196 ori
...poza dintr-un...unghi...
IMG_4078 [640x480].JPG (87.42 KiB) Vizualizat de 8200 ori
...aparatul care are rol de controller cat si de invertor.pret -350RON...
IMG_4074 [640x480].JPG (62.18 KiB) Vizualizat de 8199 ori
...specificatile ptr. controler
IMG_4076 [640x480].JPG (54.15 KiB) Vizualizat de 8204 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Parerea mea este ca sunt nu bune, exceptionale, de vis, indispensabile, din familie, dar..., zic sa le cumparati la anu' ca mai scad preturile... :D :D :D :D
Revin, nu ma luati in seama, acum cine nu stie ca anul trecut erau oferte de 800euro, ce sa mai zic, sunt minunate, ai confortul independentei.
Ultima oară modificat 06 Mai 2010, 18:56 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Mai ai putina rabdare. Preturile vor scadea si sub 3 Euro/W (TVA inclus), iar regulatoarele vor fi de generatie noua, vor avea posibilitatea sa controleze incarcarea oricarui tip de baterie si sa gestioneze consumatori de putere relativ mica (sub 1 Kw) in special iluminarea pe timpul noptii. Regulatorul "inteligent" va costa cam 70 de Euro.
Cei care cer restrangerea libertatii in schimbul securitatii nu merita sa aiba parte nici de una, nici de cealalta.
@Mihai Gheorghe...o sa astept pana o sa fie "moca"...ba char o sa-mi dea ei bani ptr. ca l-am cumparat :D .La urmatoarea intilnire o sa stau si mai aproape de tine...cu...GENERATORU :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Bratulescu Ionut scrie:...produse de o firma din China....Pe stoc avea panouri de 85 w.la pretul de 910 RON ...pe care vi-l prezint in foto:...(eu NU am cumparat...astept si o parere a dvs...pretul m-i se pare mai mult decat rezonabil)...la fiecare foto atasez explicatii.
D-le esti tare,ce sa mai zic.Cum le mai gasesti...Avantajul ca mergi prin capitala...sau sunt in Ploiesti?
Acuma on topic.Astfel de panou anul trecut era 453 de euro.Eu am,cel putin la aspect arata identic si sunt multumit de el.(Eventual daca te uiti pe eticheta din spate si-mi zici ce scrie,pot confirma daca este exact la fel).E adevarat ca a scazut ceva pretul...si poate mai scade in viitor(in mod sigur,tehnologia avanseaza...)problema e ca trebuie asteptat.Eu am avut nevoie anul trecut spre ex.si m-am folosit de el,mi-a fost foarte util.Poate daca stiam ca scade atat,as fi asteptat,poate nu,pt.ca aveam nevoie si n-aveam incotro.Depinde de necesitati.Oricum cand pretul va fi foarte mic si rezonabil,va fi uzat moral,va exista o alta alternativa,care insa fiind noua si va fi mai scumpa;atunci ne-am dori acea alternativa si ar urma sa asteptam sa se mai ieftineasca,pt. ca in mod sigur se va ieftini candva.Si acest ciclu se repeta mereu.Cum spuneam,depinde cat de necesar ne este si cat suntem dispusi sa amanam sporirea confortului.