topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
castrum camping din hajduboszormeny - ungaria - partener clubrv -
10% discont pentru membri cotizanti .
la sosire se prezinta legitimatia clubrv
datalii in curind. http://www.castrum-group.hu/index.php
Foarte frumos. Chiar ma intereseaza. Am mai stat acum doi ani la Balaton, pe partea opusa autostrazii, trei zile cu 55 euro. Dar eu nu am inca legitimatie clubrv. Cardul CCI nu este valabil?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Perfect. Ma gindeam ca unulk este pentru intern si altul pentru extern. Dar asa este perfect, nu trebuie sa umblu cu doua carduri pt. acelasi lucru.Azi fac sedinta cu sotul si nepotii si vom stabili traseul si va anunt.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
cum vedeti in poza de mai sus este afisata sigla CLUBRV-RO - deci ca sa primit reducerea oferita trebuie sa aratati legitimatia de membru asociat.
ei nu sunt parteneri ficc,asa ca nu le intereseaza cadrul de la ficc...
@Peti, pozele sunt din acest camping? Daca am permisiunea as pune cateva poze pe pagina de descriere a camping-ului. Locatia aceea cu bai / bazine unde e? Dar parcul acela gen "aventura", cu tiroliana?
Luidort Peti scrie:cum vedeti in poza de mai sus este afisata sigla CLUBRV-RO - deci ca sa primit reducerea oferita trebuie sa aratati legitimatia de membru asociat.
ei nu sunt parteneri ficc,asa ca nu le intereseaza cadrul de la ficc...
@Violeta
Dupa cum spune Peti, despre legitimitatia asta este vorba.
Draga Doru, informatiile ca si parteneriatul cu acest camping a fost incheiat de Peti (dupa cum se vede din prima postare a acestui topic). Eu nu am facut altceva decat sa adun aceste postari ca Dl. Prund sa poata intocmi (pe Wiki) un tablou cat mai amplu cu parteneriatele Asociatiei, cu campinguri si locatii off de care noi, membrii asociati, sa ne putem bucura. Eu nu am vizitat campingul Hajduboszormeny si deci nu stiu ce legitimatie trebuie prezentata la receptie. Sper sa aflu vara viitoare, deoarece am auzit ca este un camping foarte frumos.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Noi avem o singura legitimatie FICC- CLUBRV-RO
Este cea de FICC pe care este trecut numarul de membru CLUBRV-RO.
Nu este , cred, nici o problema in a merge in acest camping si aratand legitimatia sa nu beneficiezi de reducere CLUBRV-RO.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Scuze
Cum este de fapt situatia referitoare la cardul FICC si legitimatie deClub. Rv?
Prea a ramas raspunsul cam "in coada de peste"!
Eu n-am fost pana in iulie membru ClubRv dar sper sa gasesc acasa dupa 15 august cele de trebuinta pentru a putea beneficia de ea/ele dar si de a sti ce si cum!
Numai de bine!
Multumesc!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223