NaturaParc Chichis 16km de Brasov

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum
18

NaturaParc Chichis 16km de Brasov

Mesaj de Sandu Toma »

de Magda Paltineanu pe 23 Apr 2010 09:11

Pe data de 1 Mai se deschide la Chichis langa Brasov un parc de distractii pt. copii si nu numai cu circ, casute de indieni cu foc de tabara, plimbare cu barca, teren de golf-fotbal si un minicar care plimba copii printre lacuri….
Site-ul lor este inca in constructie dar se poate castiga un abonament gratuit pe 2010: http://www.naturaparc.ro
Nu stiu daca se poate campa acolo sau in apropiere dar o sa dau o fuga pana acolo sa vad exact despre ce este vorba.
Imi cer scuze daca se considera ca fac reclama dar departe de mine acest gand, am considerat ca este bine sa afle cati mai multi despre un nou loc de relaxare pt. toata lumea.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI 2007 + Knaus Azur 380 1988
Magda Paltineanu

de Radu Pascu pe 26 Apr 2010 15:19

Situl http://www.naturaparc.ro s-a modificat cu locatie, poze si multe informatii.
Eu cred ca voi merge de 1 mai acolo. Arata tentant.
Multumiri D-nei Magda Paltineanu de informatie.
invata repede si aplica... tot repede

Megane II 1,6 T.E.C. Siena Saphir 390T
0742044570

Radu Pascu
Membru asociat
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Gheorghe

Re: NaturaParc Chichis 16km de Brasov

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Sandu, mi-ai luat vorba din gura , te-ai repezit dar spune ce-ai gasit :?: :!: Este un fel de laguna..., mai baieti si fete zglobete...! "Vorbesc cu tine , pentru ca esti langa mine", Bucuresti! :D
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Asta seara, dupa servici, am dat o tura pana la locatie (19Km)
Din sosea se mai merge inca vreo 2Km pe drum pietruit in conditii bune, si inca se lucreaza.
In locatie....cam santier, dar din discutia cu unul dintre cei doi patroni (sunt doi frati) totul va fi gata pana de 1 mai.
Nu au inca grupuri sanitare in sectorul de rulote, dar vor fi gata in curand.
Nu este inca gata niciuna dintre casutele din chirpici, dar vor fi gata de 1 mai si vor avea geamuri cu rama de lemn si sistem termopan :o
Corturile sunt stil indian si vor avea curent electric si utilitati. Sunt asezate in forma de careu si in mijloc este un loc pentru foc de tabara cu tot ce trebuie.
Baltile colcaie de peste (crap la peste 3Kg) si broscutele oracaie in voie.
Langa locatie este o herghelie a celui mai renumit crescator de cai, unde se poate practica echitatie in modul cel mai profesionist.
Un restaurant in aer liber pe trei nivele este disponibil pentru cei ce vor sa serveasca masa.
Se preconizeaza o mica gradina zoologica provenita din cumpararea (cel putin asa am inteles) a unui circ din Ungaria, care acum este in locatie si va presta spectacole la inaugurare. Tot pentru inaugurare va fi si Luna Parc (oare care o fi aia?) care vine tot din Ungaria pentru inaugurare.
Am fost sfatuit sa nu merg cu rulota acolo de 1 mai, caci sigur va fi mare vanzoleala si numai liniste nu voi avea, dar sigur va fi o locatie ideala pentru WE.
Omu' se gandeste foarte serios si la o "politie" interna locatiei care sa vegheze in modul cel mai civilizat si diplomat la linistea oricauri turist.
ATV-urile sunt gata pentru cei mici si trenuletul gen ghighikar de litoral este deja in locatie.
In final, nu am facut poze (nici nu aveam cu ce) caci nu am nimic in plus de aratat fata de pozele de pe site.
Am invitat interlocutorul sa se inscrie pe site si sa ia legatura cu un admin. Nu poate sa raspunda la mail-urile de pe site caci deja sunt peste 5000.

Cam asta este recenzia dupa 1 ora de discutie si vizita locatiei. Sper sa nu fie considerata reclama ci doar o informare a colegilor de pe forum.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Multumim pentru informare si promitem sa vizitam locul, daca si tu promiti ca dupa inaugurare vii cu impresii noi ! :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

este 10 mai ....?
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Dupa cum stiti, de 1Mai nu am fost la locatia respectiva, dar au fost altii si din curiozitate.
Au spus ca a fost macel ca la fiecare inaugurare si mai ales ca peste tot unde este gratis, lucru prevazut dealtfel si de catre patronul cu care vorbisem.
Mici si bere cat cuprinde, puhoi de lume de nu a putut sa-si dea seama bietul om de frumusetea locului.
El nu este rulotist si nici fan camping, dar este un pescar pasionat.

Oricum ramane o locatie unde s-ar putea face o intalnire de mare amploare avand in vedere spatiul imens si dotarile.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Am reusit sa ajungem din nou la Chichis sa vedem ce sa mai intamplat pe acolo si iata rezultatul:
http://my.imageshack.us/v_images.php
Urmeaza sa deschida un strand si bineinteles zona de campare pentru rulote dar aceasta nu cred ca va fi gata in acest an.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

link gresit!

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Pe site-ul lor puteti aplica pentru acces gratuit 2010. Acum nu stiu daca si cu rulota, dar am primit confirmare ca sunt asteptat in zona 19-20. Sincer nu stiu daca voi ajunge pe la ei, poate doar in drum spre..., altfel cred ca este plictisitor mai mult de o zi doua, parerea mea
Scrie răspuns