Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
"Tinand cont de faptul ca anul acesta nu ne putem rasfata prea mult de 1 Mai as propune ca locatie Calugareni , Comana sau Iepuresti. Sosire vineri dimineata si plecarea duminica seara sau de ce nu poate chiar luni. Daca sunt ceva doritori astept sugestiile voastre."
Cred ca este o ideea buna si ar "corespunde" dorintei multor Bucuresteni sau din imprejurimi ! :D
Daca nu lucreaza sotia sigur vom fi si noi acolo, oricum in "vizita" tot vom veni .
Daca vor fi doritori pentru Iepuresti ma voi afla printre participanti. Voi posta duminica seara si ceva poze despre cum arata acum locatia.
In concluzie pentru Iepuresti:
1. Mihai Gh. & Co
2 . :D
Facem, mai ales ca la propriu avem loc. :D Vezi cum faci sa nu mai porti ghinion! :idea: (sper sa gusti gluma) :D Asa cum spuneam , duminica ma duc pana acolo, oricum era in program dar fara rulota. La data cand vom merge noi chiar va arata bine.
Doamne ajuta!
P.S. Pana pun pozele promise iata cateva de anul trecut, puse la un" topic fara noroc" :D viewtopic.php?f=58&t=3457&p=39899&hilit ... sti#p39899
Buna dimineata.Unde e Iepuresti asta? Fata de Calgareni e mai aproape,mai departe,e in aceeasi directie? E cu balta? Adica trebuie pregatite unditele(betele copiilor vroiam sa zic)?Cum stam cu turistii manelo-gratargii de we? Avem "sansa" sa se bage printre noi(La Calugareni daca te tragi langa padure si nu in camp nu mai scapi)? :x
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna Irina , se merge pe sos. Buc.- Alex. si cind ajungi in Stilpu se face dreapta catre Iepuresti , din cate am vorbit cu Mihai sint in jur de 35 km , da este si balta pentru peste , daca limitam locul nu cred ca vor intra intre noi manelo-grataragii ca nu cred ca sint atit de idioti sa se bage cu gratarele intre noi . Dupa ce se face lista si merge acolo incercam sa delimitam locul pentru a putea sta doar gasca noastra .
Atentie este OFF , apa nu este buna de baut doar pentru gatit ,spalat, etc . Trebuie sa plecam cu bateriile incarcate , cu apa de baut sau bere sau vin sau sau pentru mai multe detalii tinem legatura cu Mihai ..
Pun aici o harta si va scriu si cateva amanunte urmate asa cum spuneam de poze . Asa cum spunea Sorin pe ruta Bucuresti Sos Alexandriei-Bragadiru-Mihailesti-Gorneni si cum se intra in Stalpu se face stanga (nu dreapta), spre Iepuresti. La iesire din sat se face usor stanga pentru a intra pe pajiste si directia inainte ,( se poate si pe sosea dar este pietruita)aproximativ 1km si usor stanga in diagonala spre padure si Neajlov.Locatia se afla chiar pe malul Neajlovului si langa padure. Exista o curba a raului pe langa padure ca o peninsula, (o vedeti in poza) si daca vom fi cateva rulote evident accesul altora va fi interziz. Altfel, pot sa spun ca nu este o locatie foarte cunoscuta si putin calcata. Este adevarat ca pot aparea si parazitii de care vorbeste Irina, insa nu cred ca ne pot incomoda decat pana ce fac matul baston de mici si bere dupa care pleaca, sunt cu masinile. Se poate pescui la rapitor clean (pescarii stiu ce trebuie sa aiba) . Am vazut unii care arunca cu batul ca in raurile de munte. Eu sunt dotat cu undite pentru copii si ace mici cu care pescuim la viermisor mici pesti numai buni de gratarel (este si o poza)
Oricum vom avea grija sa delimitam. Mai vorbim! :D http://maps.google.com/maps/ms?vps=5&js ... 9d129e9183
Duminica ies un pic in zona respectiva daca vremea va fi ok, adica macar sa nu ploua . Ma voi intalni si cu Mihai si vom incerca sa facem ceva poze asupra locului de campare.
Azi am fost in prospectie...Ar exista doua locuri de campare la Iepuresti. De fapt sunt unul langa altul..Acces ft bun din sosea, distanta pana la locul de campare este de aprox 1 km pe camp dar se merge ft bine. Avem padurea in spatele nostru dar nu putem ajunge la ea decat ...inot. Deci este absolut Ok.Eu as opta pt aceasta locatie pt ca ..cred ca este mai necunoscuta de multa lume, supravegherea copiilor permanenta , este o pajiste ft mare si dreapta in fata locului de campare, nu prea cred ca putem fi inundati. Ceva poze poate pune Mihai sau daca nu pun eu maine.