Se poate.
Daca va intereseaza vana detalii tehnice gasiti la:
http://infoweb.esbe.se/files/51979/Kata ... 0300_A.pdf , pentru aplicatia noastra merge varianta VTA332-3/4 (la pag 38). Diametre mai mici nu exista pentru reglajul foarte rapid si precis.
Este data pentru un debit minim de 2 litri/minut si maxim 20litri/minut asa ca ar trebui sa mearga fara probleme. Varianta asta o vindem noi cu 57 Euro(TVA inclus).
O sa imi comand un boiler si o pompa mai mare(cea pe care o am acum are 8l/min) la Exis si voi face montajul la mine cu tot ce inseamna alimentare apa de la retea, electrovana, reductor presiune, un rezervor mai mare de apa rece si de scurgere, boiler, vana reglare temperatura ACM, dublarea instalatiei pt apa calda, baterii noi pentru baie si lavoar bucatarie, comanda de la baterie pe electroventil pentru situatia alimentarii de la retea si comanda pe pompa in situatia fara apa curenta.
Mai caut niste adaptori (de la cupru 8mm, ceva cu o-ringuri, nu de cositorire, la filet 3/4) pentru montarea unei vane de gaz pe teava de la butelii inspre interior, detectoarele le-am montat deja si functioneaza.
Am construit sursa de transformare 220V ac la 12V cc cu comutare automata in clipa aparitiei tensiunii 220V pentru alimentare si fara bateria masinii a tot ce este mai sus.
Singura problema este lipsa acuta de timp si faptul ca ruluta este la Azuga si eu la Bucuresti, dar sper ca pana la venirea primaverii toate sa fie montate si functionale.
O SA AM O RULOTA TUNATA.