NORDKAPP mai sau iunie 2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
bebe944
Membru forum
18

NORDKAPP mai sau iunie 2010

Mesaj de bebe944 »

As dori ca anul acesta sa fac un tur mai lung care sa includa un traseu Romania-Ungaria-Germania-Suedia-Finlanda-Norvegia-Danemarca si retur.Stiu ca este un traseu destul de lung dar nu imi place sa stau nmai mult de doua zile intr-un loc , asa ca ma gandesc ca in 2-3 saptamani as putea sa il acopar.Acest traseu a mai fost facut si de George Marcu al carui curaj l-am apreciat mai demult cand a plecat singur , ca echipaj ,in acel tur superb si a postat acele superbe poze pe care le revad de fiecare data cu aceeasi placere.Deci daca mai sant doritori astept comentarii si sugestii.Mentionez ca perioada nu este batuta in cuie doar ca trebuie sa fac acest traseu pina in iunie din motive personale.Mi-ar face placere sa fim cel putin 2-3 echipaje.
Noi vom merge cu un VW Multivan dotat corespunzator.Traseul trebuie sa cuprinda o oprire de doua zile la casa noastra din Germania , pentru a efectua ceva plati lunare inerente , drept bonus oferind cazare gratis pe durata celor doua zile si va promit ca voi fi un ghid desavarsit in ceea ce priveste vizitarea obiectivelor locale.Detin o parcare generoasa acolo asa ca nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste parcarea atelajelor :D .
Lista este deschisa si inscrierea este gratis.... :D
Am uitat sa precizez ca in principiu este vorba de aproximativ 10.000km dus-intors :mrgreen:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
George Marcu
Membru forum
18

Re: NORDKAPP mai sau iunie 2010

Mesaj de George Marcu »

Mai nebunaticule, ti s-a facut dor de duca :D :shock: :lol:
Abia astept impresiile, la intoarcere bineinteles.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

frumoasa idee
si eu vreau sa fac tarile nordice in vara
acesta a fost motivul principal ptr care mi-am luat rulota
vreau sa plecam, eu, sotia si fiul nostru de 15 ani, prin tarile baltice si sa ne intoarcem prin germania
cel mai devreme vom putea pleca pe 15 iulie
pustiul intra la liceu si cam atunci se termina toate procedurile
mult succes
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Trebuie sa luati in considerare faptul ca din 15 august in Norvegia se trece la programul de iarna. Asta se traduce in multe campinguri inchise, ferry-boat-uri mai putine, etc.
Ar mai fi de evitat luna august din cauza invaziei de italieni.
Cel mai misto ar fi in iunie, prindeti noptile 100% albe.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

@George...sa stii ca abia astept sa plec incolo si in special din Germania mai departe , ca pina acolo stiu si fisurile din asfalt :D .Ce zici e ok in mai-iunie ?Poate gasim inca o familie doua de temerari pina atunci ca e mai frumos in mai multe echipaje.....dar la distanta si costurile respective e nevoie de curaj si mult dor de duca :D
Apropo , ce zici ? Repetir ? :D
Marcel Gheorghe
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Mai iunie este OK, prindeti noptile albe si prin multe locut, mai ales la inaltime mare, zapada la greu :D
Noi am repetir ca deh, ochii vad inima cere dar anul asta ne concentram pe terminarea casei care ne-a secatuit deja (financiar)
Oricum noi n-am putea merge in perioada asta, fata este la scoala si nevasta are masteratul in iunie.

Ca sa fiu sincer, as prefera sudul Norvegiei, Oslo pana la Bergen, decat NordKapp-ul.
Este mult mai aproape si mai spectaculos fata de Nord, nu ca nordul n-ar fi frumos dar e al d...q de departe.

George Marcu @ maurice
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Daca tot ma incumet merg pina la capat , trebuie sa vad si eu Nordkapp.O iau batraneste , nu ma grabesc.Bubu are 57kw asa ca o iau batraneste ca doar voi fi in plimbare.Inca nu am stabilit traseul decat in linii mari.Trebuie sa ma documentez ca am o ngramada de pliante de prin lume adunate. :D
Marcel Gheorghe
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo temerarilor, distractie frumoasa si sa aveti vreme buna.
P.S. O s-o pun si eu odata, cu siguranta; poate chiar la anul.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Multumim...poate ne adunam mai multi... :D
Marcel Gheorghe
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

salutare nordistilor :oops:
asa cum am mai spus si noi dorim sa facem un tur care sa cuprinda si toate tarile nordice, astfel:
-plecarea, dupa 15 iulie, deoarece pustiul-george intra la liceu si abia atunci se afiseaza tot
-traseul:constanta-cracovia-varsovia-vilnius-riga-tallinn-helsinki-stockolm-oslo-bergen-goteborg-copenhaga-malmo-berlin-dresda-praga-viena-budapesta-constanta. astea fiind orasele principale. binenteles ca vom vedea si altele
-kilometrii total: aprox 8000 km
- timp alocat : aprox 21 zile
- cazarea o vom face atat in camping cat si off camping in parcari
ma informez bine pana atunci
astept si accept orice informatie legata de un asemenea traseu
mutumesc
sanatate si succes
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

Nu prea ajung 21 zile. Intreaba-l pe George Marcu , de ce !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Ajung da e ca si cum te-ai duce la femei si cand sa...vorba aia, te imbraci si pleci mai departe :D :D
Ori mergi ca vantul prin toate tarile si te axezi doar pe Estonia + tarile nordice, Tallin = 2 zile, Helsinki = 2 zile, Stockholm = 3 zile, Oslo cel putin = 3 zile, Malmo = 1-2 zile, Copenhaga = 2 zile, BERGEN + imprejurimile merita o vacanta intreaga, cred ca 4 zile sunt doar ca sa-ti faci sange rau.
Restul eu zic ca n-ar trebui sa fie in plan, pot fi vazute oricand, foarte usor.
Cracovia - ??? n-am fost
Varsovia - super
Riga + Vilnius - ??? nu le-am vazut dar am inteles ca sunt sub Tallin, cam saracacioase
Berlin + Sanssouci - o saptamana daca stai tot mai ai ceva de vazut
Dresda - merita vazut 1-2 zile
Praga - la fel ca Berlinul
Viena - asemenea
Budapesta - chiar daca multi din noi o ocolim, merita cu prisosinta
Prost e ca mai trebuie sa si mergi intre ele, mai e si ferry-boat-ul la Tallin pana la Helsinki care-ti manaca o zi intreaga (stat la coada- imbarcare- vreo 3 ore traversarea, debarcarea)
Eu asa as face acum, iute iute pana la Tallin si cat mai mult acolo + 3- 4 zile pentru intoarcere

George Marcu @ maurice
Scrie răspuns