dupa terminarea sezonului turistic 2009 am realizat ca sunt prea hodorogit ca sa mai pot face drumetii cu cortu, asa ca prin octombrie 2009 m-am hotarit sa-mi iau rulota.dupa foarte multe vizionari m-am oprit la aceasta englezoaica.nu ca ar fi fost cea mai tare rulota din sud vestu europei dar i s-a pus pata nevestimi pe ia si gata .ce era sa fac sa nu mai maninc mincare calda ?am profitat de faptu ca baia era varza(cadita sparta,tapetu de pe pereti coscoviti,chiuveta sparta....) si ne-am tocmit mai rau ca tiganii. intr-un final m-am ales cu rulota .intre timp m-am pus pe treaba,i-am reparat baia si am luat fiecare bucatica din ea la purecat.rulota este de 2 persoane,este dotata cu un aragaz cu 4 ochiuri cu cuptor si cu gril, un frigider electrolux de 76 l,incalzire truhma cu ventilatie,are boiler de apa calda cascade 2(pe gaz),are un radio casetofon cu 2 boxe,are un vas de vreo 30 litri pentru apa menajera.baia este dotata cu toaleta porta ponti(fixa, cu evacuare externa),chiuveta si dus.are redresor si baterie,
Fişierul ataşat 1.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 2.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 3.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 4.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 5.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 6.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 7.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 8.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 9.jpg nu mai este disponibil

- 7.jpg (13.48 KiB) Vizualizat de 6032 ori
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215