Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
I-am zis asa ca are totusi o varsta:20 ani...dar cred eu ca se tine tare "baba" mai ales i-am mai facut si buzele,o operatie pe aici pe colo ...insfarsit s-o vedeti...
Fişiere ataşate
..rezervorul mare si in spate butelia...
IMG_3246.JPG (84.52 KiB) Vizualizat de 3314 ori
...aici tin de toate...
IMG_3251.JPG (85.97 KiB) Vizualizat de 3314 ori
..."livigul"...
IMG_3223.JPG (84.42 KiB) Vizualizat de 3313 ori
...la bucatarie...
IMG_3224.JPG (84.14 KiB) Vizualizat de 3315 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sa o folositi sanatosi !
Cu exceptia baii(eu am cadita) si a cutiei din fata (eu am acolo rezerva, buteliile si rezervorul suplimentar de apa ) seamana cu a mea 4308 dar eu am mobilierul pe gri.
Destul de confortabila cu masuta si canapelele din spate
Se tine bine batranica! Si eu am tot Burstner, ceva mai mare ce-i drept. Ia zii: ventilatorul si neonul le-ai pus tu?
Sa va bucurati de ea cit mai mult!
Frumoasa "babuta" se vede ca a fost bine ingrijita,ami place locul pentru rezervorul de apa si butelie cred-ca nu ai probleme sa-ti inghete buteliea la ger .Sa va mai plimbe sau mai bine zis s-o mai plimbati :D si sa va mai bucure veata in continuare.
Salut Mariane !
Fiecare am inceput cu cate o "batranica". A mea a fost din '82 si inca o mai pastrez.
Pana iti prezinti "mamaia" treci si pe la topicul de prezentare a noilor membri viewtopic.php?f=22&t=3454
Sanatate multa ! :D
Buna seara!
Am si eu niste intrebari, referitor la ventilator:
- ce dimensini are?
- ce consum are?
- cat a costat si de unde l-ati cumparat?
- cele doua bare pe care l-ati fixat erau incluse la pachet cu ventilatorul?
Mi-am comandat o trapa mai mare pt baie (la rulota mea) si acum sunt in cautare de un ventilator mare, economic (ca consum) si cat mai ieftin!
PS: cum inchideti plasa de tantari si parasolarul daca firul sta pe mijlocul trapei? Incape pe sub ele?
Ventilatorul nu este cu montaj fix.se poate da jos dintr-o miscare si dupa acea se poate trage plasa de tantari.Nu este "dedicat"ptr. rulote .este doar o solutie de compromis cu bani putini...25ron...,cele doua bare sunt coltare de PVC(DE la Brico) si ventilatorul de la Doraly Buc.Sper sa va lamuriti cu foto
Fişiere ataşate
IMG_3264.JPG (84.09 KiB) Vizualizat de 3211 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)