Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Este o zona de vizitat vara cand vegetatia completeaza peisajul deosebit. Nu sunt locuri si nici nu cred ca merita sa va opriti. Recomand ca excursie pe traseul Buzau- Nehoiu- Intorsura Buzaului - Brasov. Drumul foarte bun! :D
Fişiere ataşate
DSCN0592 [640x480].JPG (75.42 KiB) Vizualizat de 3463 ori
DSCN0596 [640x480] [640x480].JPG (82.31 KiB) Vizualizat de 3461 ori
In drum, se pot gusta "Carnatii de Plescoi", se poate vizita Manastirea Ciolanu, se pot vedea vulcanii noroiosi, ceramica de Berca, lacul de acumulare de la Berca(pe malul sau se poate campa la Pensiunea Casa Matei), biserica sapata in stinca de la Alunis, Chilia lui Dionisie Torcatorul(sapata in stinca), Muzeul chihlimbarului din Colti, Lacul de acumulare Siriu, Baile Siriu, Cheile Buzaului, Manastirea Crasna, Valea Zimbrilor.
Se poate campa pe malul lacului? Am înteles că este un drum care coboară până jos la lac si un camping nou făcut anul trecut.Stie cineva ce este acolo?
se poate campa off fara probleme spre " 14 scaune "
frumos- am fost si noi spre 14 scaune si am gasit acum cca 1 luna o locatie off cat de cat buna , doar ca ne-au zapacit cu ATV urile un grup 2 zile nonstop. Nici noi nu ne am suparat pt ca aveam scule de muzica si lumini si ne-am "razbunat"