Scoala de soferi pentru categoria B+E

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bogdan George
Membru forum
17

Scoala de soferi pentru categoria B+E

Mesaj de Bogdan George »

Mi se pare un subiect de interes general mai ales pentru posesorii de rulote sa structuram pe localitati sau pe judete ce scoli de soferi cunosc fiecare pentru obtinerea categoriei B+E si preturile practicate de aceste scoli pentru acesta categorie, ma refer ca marea majoritate au B si au nevoie de E.
pentru Bucuresti nu am gasit decat scoala TEO la pret de 1000 lei ceea ce mi se pare o suma cam mare numai pentru E daca ai B.
Bogdan George
Membru forum
17

Re: Scoala de soferi pentru categoria B+E

Mesaj de Bogdan George »

Buna ziua in Bucuresti arm ai fi Yat si Man auto la 500 lei scoala + celelalte costuri
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

salut,

daca te uitai cu atentie, observai ca eu am scris despre cei de la YAT demuuuult!.... am si luat BE prin ei....
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Bogdan George
Membru forum
17

Mesaj de Bogdan George »

Buna ziua
Azi am luat subcategoria BE
Am facut scoala de soferi la Yat situata in spatele magazinului Auchan, pret total 1000 lei.
Scoala initial e 500 lei la care se adauga 150 lei taxa examen(adica la masina ca dai examen pe ea), 200 lei analize si test psihologic, 50 lei chestionare pe CD, 68 lei taxa examen politie , 5 lei taxa carnet, 10 lei cazier, TOTAL 1000 LEI
Daca ai nevoie se merita decat sa te certi cu organul si te trezesti cu dosar penal.
TOATE CELE BUNE
Scrie răspuns