Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca ai cupla antibalans nu trebuie gresata (are nu's ce pastile de teflon care se pot deteriora). Eu am gresat-o pe-a mea ca scartaia ca dracu, dar am aflat ca e chiar contra indicat. Cupla simpla e bine sa fie greasata. Tu te referi la nuca de fapt, asa ca daca nu o cuplezi mai multa vreme cred ca e bine sa o gresezi...
Nuca de le carlig trebuie tot timpul sa fie gresata (cu un strat subtire de vaselina) si pentru a o proteja cel mai bine e sa fie acoperita cu acel "dop" de plastic cu care sunt dotate toate carligele.
bigdaddy scrie:Care este inaltimea standard a cuiului? (de la sol la nuca)
Raspuns oficial de la Autoflex:
Stimate domn Ca urmare a mail-ului D-vs va comunicam ca inaltimea centrului sferei dispozitivului de remorcare trebuie sa fie in domeniul 350-420mm de sol cind vehiculul este incarcat la sarcina nominala. Astfel ve-ti obtine inaltimea de cuplare optima pentru rulota.