reparatii fibra de sticla

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Calin Lisovschi
Membru forum
18

reparatii fibra de sticla

Mesaj de Calin Lisovschi »

salutare,

am avut la un moment dat nevoie de niste fibra de sticla pt o reparatie. am cautat pe net si am gasit la firma polydis din baneasa, complex metav.

trebuie sa cumparati niste cantitati minime, asta este singura restrictie:

1kg panza (aprox 2mp)

1l rasina (1l la 1mp)

100ml intaritor (1%)

am platit cam mult: aprox 50 lei

va recomand cu placere sa folositi produsele lor.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: reparatii fibra de sticla

Mesaj de Florin Tutunaru »

Ma intereseaza si pe mine o reparatie cu fibra...am agatzat aparatoarea de deasupra rotii de la ,,melc" si desii am lipit eu cu ceva poxipol se cunoaste. Vreau sa-i fac o fatza curata din fibra apoi o slefuire si vopsea cu spray. Ma gandesc ca oricum pe langa faptul ca nu se va mai vedea nimic are sa arate nice lucrarea mea. Dar dumneavoastra suneti ca trebuiesc cumparati un anumit nr de metri sau kg. Eu sa zic ca am vazut pe la piese auto ca se pot cumpara kituri de reparatii din fibra de sticla numai ca din punct de vedere cantitativ era mult mai putin si daca nu ma insel costa in jur de 35 Ron. Sper sa foloseasca si altora informatia.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

salutare,

am cautat si eu acele kituri, dar aveau 1/2mp de fibra si costau tot 35 lei (mai exact 37 lei). eu am avut de reparat fundul cutiei de la rulota, am reparat un spoiler la masina si tot mai am material... mai pot face si alte reparatii IN ACEIASI BANI.

cred ca acum intelegeti ca merita mai mult decat acele kituri...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Mai puteti sa cumparati produsele de la Rompolimer,pe sos. de centura a Buc.pana la intrarea in Voluntari. Eu de acolo le-am luat ,si cei de la depozit va vor servi cu ce cantitati doriti dar trebuie sa aveti recipiente dupa dvs.si un cantar mic electronic (al dansilor putand cantari axact doar cant. mai mari) Au pe stoc rasini epox. ptr lemn,plastic, etc .,cat si tesaturi fibra de sticla , carbon ....
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Am sa incerc cu kitul de la magazinele auto...inteleg ca este de ajuns pentru ce imi trebuie mie...Daca puteti sa imi explicati si modul de lucru...am inteles ca intaritorul trebuie pus in cantitate de 1%...in cat timp se intarseste? adica ideea este sa stiu daca trebuie lucrat repede cu el sau nu; si cum se procedeaza...banuiesc ca se aseaza o bucata de panza...un strat de rasina...al 2-lea strat de panza...iarasi rasina, si tot asa pana la grosimea dorita. daca a mai lucrat cineva cu asa ceva astept mod de lucru....Multumiri anticipate
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Ca sa nu mai initiez alt topic scriu aici: am capacul de la rulota spart! are idee cineva daca se poate repara cu fibra de sticla? daca nu se poate cumpara de undeva separat doar capacul(capacele) de la trapa; capacul interior este de 53x53 cm, iar capacul exterior 57x57 cm.
atasez si poze cu dezastrul:

Imagine

Imagine

Imagine
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Dai capacele jos, le inlocuiesti cu un capac provizoriu, le trimiti la BV si se rezolva la o firma specializata cu care colaboram. Este vorba de Compozite SRL. Vei obtine un capac reparat perfect si revopsit. Nu se repara altfel.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Detalii despre reparatii? cu fibra sau altfel? un pret estimativ, nu de alta dar sa stiu daca merita efortul sau mai bine iau una noua!
multumiri!
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Omu' reface ceea ce lipseste prin mulaj negativ dintr-o bucata buna. Reparatia se face exclusiv cu fibra de sticla sau de cabon. Dar la dvs nu este cazul de fibra de carbon. Apoi se finiseaza totul la forma finala. Se da cu un primer pentru plastic si apoi se vopseste in culoarea dorita. Pentru dvs de preferat ceva inchis la culoare ca sa nu se vada prin transparenta diferenta de material. Cat despre preturi, nu stiu trebuie intrebat ca este la dm². Fata de lucrarile pe care le-am facut cu ei, pot sa apreciez ca se va ridica undeva la 3-500ron. Ca sa inlocuiesti trapa complect cred ca costa mai mult cu manopera si consumabile, plus trapa noua, care nu va fi originala si va iesi in evidenta fata de tot designul interior.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Eu te sfatuiesc sa cauti unul nou sau eventual unul vechi dar intreg.
Daca-l vei repara si vopsi isi va pierde toata transparenta si rulota va deveni intunecoasa ca naiba. Eu am pus aparatul de aer conditionat in locul trapei si dupa cateva drumuri am mai dat o gaura si am montat trapa inapoi, devenise incredibil de intunecoasa.
Sunt multi care si-au pus trapa cu ventilator, poate vand o trapa demontata si intreaga, cine stie.
Mai poti incerca la Camperland, am vazut ca au o magazie impresionanta de piese din dezmembrari.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Pentru ca nu ma pricep,intreb : un spoiler din plastic se poate repara cu aceste rasini ?
Multumesc.
Hilux Vigo + Knaus 500
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Daca este vorba de cel din spate..... da se poate. Si in final se revopseste la culoarea originala.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Scrie răspuns