Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In primul rand bine v-am gasit :D
Cum am ajuns rulotist?(cu toate ca la acest moment nu detin inca o rulota)Simplu.De anul trecut cand am fost la mare in eforie si am vazut ca se poate asa ceva si la noi.Am citit multe despre rulote pe internet inclusiv pe forum aici.Dupa cateva experiente nereusite cu niste vanzatori de rulote din tara(neseriosi oamenii)m-am decis sa o aduc de afara.Mai precis din Anglia pentru ca imi plac englezoiacele(rulotele ca femeile sunt nasoale tare acolo).Prin intermediul forumului am cunoscut o persoana cu care voi merge in Anglia si cu care am comunicar permanent in ultima luna de zile.Plecarea se va face cu avionul(aerlingus)marti seara,biletul costand 300 lei.Am cumparat de pe ebay un ford mondeo cu motor de 2.0 benzina acesta http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... _640wt_958 .Nu va mirati de pretul mic platit este normal intrucat la ei masinile care nu au inspectie sau asigurare sau cele la care le expira in curand se vand foarte ieftin si nu sunt prea cautate,iar la acest ford la sfarsitul lunii ii expira taxa de drum iar in aprilie ITP_ul.Am vorbit cu englezul dupa terminarea licitatiei si am stabilit cum ne vom intalni.Am uitat sa precizez ca acolo vom sta la sora mea care locuieste de cativa ani in Londra.Momentan urmaresc cateva rulote pe ebay precum si pe site-urile locale.La ce preturi se vand rulotele englezesti merita cu virf si indesat un drum pana acolo.Am gasit si o Adria Optima din 1996 la 1200 lire chiar linga Londra dar nu stiu daca o mai prind pana ajung eu(miercuri).M=am uitat pe net si ceva asemanator la noi se vand cu preturi de mi-e rusine sa le fac publice :lol: .
Voi pune poze si voi povesti toata istoria dupa ce venim de acolo.
Va salut si va doresc drum bun.
Sa va intoarceti cu bine ma intereseaza si pe mine o rulota din Anglia si de aceea va astept cu ceva poze si alte detalii privind achizitionarea rulotei.
Sanatate si sa auzim de bine.
EugenTofan,
Opel Astra H 1,7 CDTI 101 cp + rulota fara ( din pacate) mai caut
Telefon mobil: 0722.308510, 0754036260
E-mail: tofaneugen72@yahoo.com
Din cate spuneai undeva, prietenul tau nu mai are bani sa acopere jumatatea din cei 2500 euro pe care ii aveati disponibili. Presupun ca acum ai jumatate, astfel incat 1200 lire plus transportul ... :?: Succesuri! :D
Azi noapte la ora 1.00 am ajuns acasa dupa o calatorie de pomina.Acum inca mai simt oboseala celor 3 zile si 3 nopti petrecute pe drumul de intoarcere.Nu m-am putut abtine si astazi am fost la rulota proaspat achzitionata si am inceput da trebaluiesc pe la ea.Am cumparat un Abi Viceroy GXL din 1992.Dupa ce imi revin o sa va povestesc totul si desigur voi pune si multe poze cu rulota.
Mihai Gheorghe scrie:Din cate spuneai undeva, prietenul tau nu mai are bani sa acopere jumatatea din cei 2500 euro pe care ii aveati disponibili. Presupun ca acum ai jumatate, astfel incat 1200 lire plus transportul ... :?: Succesuri! :D
M-am scarpinat de bani si am mai bagat 1000 lire pe care o sa mi-i scot din vanzarea masinii.
Ieri am fost si am scos toata mocheta din rulota pe care am spalat-o.
Nu stiu unde este rezervorul de apa la acest model.Am pus o baterie pe rulota si am observat ca becurile functioneaza toate(precum si indicatorul bateriei care arata cat este aceasta de incarcata).
Povestea incepe cam asa:
A fost odata clubrv.ro și uite așa doi oameni au ajuns sa se cunoasca,eu și Gabi peterca din Iasi.Dupa peterecut multe ore pe internet si citit despre rulote ne-am hotarat sa mergem impreuna in Anglia si sa ne cumparam rulota dorita.Am cumparat masinile cu care sa ne intoarcem de pe ebay si caravana lui Gabi tot de acolo.Am plecat cu avionul in Anglia pe data de 23.02.2010.Acolo am stat la sora mea care locuieste in Londra.Prima data am cumparat masinile eu un Ford Mondeo din 1998 motor de 2.0 131 c.p. iar Gabi un astra F motor de 1.4.Avand cateva rulote punctate din zona Londrei am inceput sa sun oamenii care dadusera anunturile.Dupa cateva anunturi cu caravane ce nu se meritau cumparate avand damp in ele cum zpune englezul am gasit un anunt cu o rulota pusa la vanzare cu o zi inaite sa ajungem noi.Am sunat am pus locatia pe GPS si am plecat in nordul Londrei in zona Tottenham.A fost dragoste la prima vedere intrucat mi-a placut mult ca are multe locuri de dormit si era ceea ce eu cautam si aveam nevoie.Am negociat cu respectivul la pret si am plecat cu caravana spre domiciliul surorei mele.A doua zi am fost in Derby si am cumparat si caravana lui Gabi un Swift Challenger foarte frumos.
Dupa ce am cumparat si caravana lui am plecat spre Romania intrucat eu luni trebuia sa merg la serviciu.Drumul a fost plin de peripetii.In Olanda am facut pana la rulota,ventilul a cedat,am schimbat ventilul si am constatat ca murise si altenatorul,nu mai incarca bateria deloc.Dupa ce am fost la 3 service-uri si am fost refuzat cat se poate de politicos intrucat era ziua de vineri dupaamiaza am decis sa ne riscam si sa mergem asa.A trebuit sa facem schimb de baterii intre noi de multe ori intrucat mergeam aproximativ 100 km si bateria se descarca.Pe timpul noptii trebuia sa schimbam bateriile si mai repede datorita consumatorilor(farurilor).Am mers si cu farurile stinse pe autostrada pe timpul noptii circuland in spatele rulotei lui Gabi.Faza cea mai tare a fost la iesire din Budapesta cand ne-am pierdut unul de celalalt datorita unor lucrari pe care le faceau ungurii si nu era semnalizata iesirea de pe autostrada.Am reusit totusi sa ne gasim din nou la fel dupa ce eu de data asta singur ramas fara faruri am facut circa 50 km inapoi spre Budapesta pentru a ma incadra pe drumul cel bun.Au fost si clipe de agonie cand ramas fara baterie la telefon nu mai puteam comunica cu Gabi,dar au trecut si acum sunt amintiri.
Acum sa va spun despre englezi:cumparand 2 masini si 2 rulote am cam ajuns sa imi dau seama ce natie sunt :x Cei care vreti sa cumparati din Uk sa stiti ca acestia nu sunt ca nemtii.Sunt oameni de treaba dar cu toate ca ii intrebi toate amanuntle ei tot vor evita sa iti spuan adevarul gol golut,adica ceva acolo tot iti vor ascunde(unii din prostie ca nu cunsoc altii cu intentie).Nu degeaba este proverbul la nemti ein man ein worth(un om un cuvant).
Acum sa va povestesc despre rulota.Abi Viceroy GXL,1000 kg scrie pe placuta,este din 1992,arata bine la interior(va arata mai bine dupa ce ii fac o curatenie generala.Are aragaz cu cuptor si grill,chiuveta cu apa calda si apa rece,baie cu dus cu apa rece si calda,va trebui sa ii cumpar un wc porta potti ca nu mi-a dat-o cu wc englezul,un pat mare in fata si unul de 2 persoane in spate plus inca unul suspendat,sistem de incalzire carver cascade2.
Dupa ce termin curatenia o sa bag mai multe poze cu ea.(acestea sunt facute seara)
Fişiere ataşate
020320101435.jpg (62.69 KiB) Vizualizat de 6184 ori
Sa o stapiniti sanatosi dar vrem mai multe poze si nu ai spus
ce este mai important :cit a costat rulota ?
Vint din spate si va asteptam la intilniri,vezi ce se intimpla de
"Sfintele Sarbatori de Pasti".
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Astazi ma duc sa o spal pe afara ca am prins ceva ploaie prin Olanda si s-a cam murdarit.In legatura cu pretul pot spune doar atat ca am luat-o cu mult mai ieftin decat daca as fi luat-o din tara.A fost o facilitate intrucat acolo am stat la sora mea deci cazare si masa au fost moca. :D
Azi am gresat cilindrul de la protap si am montat un burduf din cauciuc.Am montat o baterie aproape noua pe rulota(provenita de la masina pe care am adus-o din Anglia) ocazie cu care am verificat daca circuitele de la robineti functioneaza si totul este in regula.
Cand prind o zi frumoasa cu soare voi face poze de detaliu cu rulota.
Luni vine comanda la carligul pentru masina iar saptamana viitoare ma voi programa pentru RAR.