Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
de ce nu scrie toata lumea ce a votat ?
e secret?
ce-i aici parlament ?
nu e valabil asa ! voteaza cine cum vrea fara raspundere.
cum ? pai voteaza de ex alt camping dar el nu merge nicarii...
este vorba de locul unde dorim sa ne intilnim...va rog atuncia sa votati daca si veti participa ...
si daca veti participa sa nu fiti asa rusinosi ,spuneti ce si de ce ati votat campingul respectiv.
:D
eu v-am aratat 200 poze...
am vazut doua texte scure...este situat in covasna,plan inclinat...30 lei pe zi...
i-mi aratati si voi macar trei poze ?
(nu de alta dar sunt curios daca aici se va tine intilnirea ce o sa gasesc acolo...)
Peti, sa stii ca si noua ne place la Mustang, dar il pastram pentru la vara.
Acum vrem ceva nou, dar nu este neaparat sa fim toti de aceeasi parere. De aceea votam.
Pentru a ne convinge, facem apel la cei care au poze de la Valea Zanelor sa le posteze !
adica daca eu propun ceva ,propun pentru ca stiu ca e frumos,ca e ieftin, ca ...
am experienta,am mai fost stiu ca celor pe care le invit o sa le placa ...pentu ca ...
am votat ca pentu mine e nou... si invit si pe altii la aventura.. ce conditii sunt ? sau iara ne adunam ca tagani si ne facem treaba in spatele rulotelor si facem fogul de tabara din gunoiul adunat ,si dansam intre gunoaie... sa va pun poze ?
mi-e rusine.
deci ce oferim sa fie demn de un om civilizat,este vorba de intilnire nationala