Valea Mare ....ieri si azi.

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata

Valea Mare ....ieri si azi.

Mesaj de parpaneata »

Vremea calda din weekend m-a facut sa revad valea,dupa o pauza de trei saptamani cred. Vreme calda.....avand in vedere ultimele temperaturi inregistrate la inceputul saptamanii trecute,de -15 si chiar -20 de grade. Am plecat din Tg Jiu destul de tarziu,sambata si odata iesiti din ultimul sat spre baraj....a inceput sa ninga sfios. La rulote era iarna in toi! :) Gasca de caini ne-a intampinat bucuroasa. Zapada era de vreo 10 centimetri. Lacul inghetat pe alocuri. Am parcat masina in curte dupa cateva manevre cu balans. Avand in vedere ca,datorita vremii,pescuitul iesea din discutie....am zis ca e vreme buna de frecat menta si gatit! :D Ok! Si-am gatit gordon-bleu-ul de pui cu care-am luat eu locul doi la un concurs de ziua doamnelor!! :D He,he! Ce vremuri!
Sa nu uit! Toti cei care ati fost acolo o stiti pe Albici! Cateaua aia mare si alba. Ei bine are sase catei....scumpi foc! Restul....sunt bine! Si Barbutza si Negrutza si Floricel( asta e "cutzu" lui Nicole) si ceilalti. Continui....
A nins de ne-a rupt!! Non stop! Tare si des! Cu antena curatata nu aveam semnal decat 15-20%!!! Azi Dani a plimbat fetele cu noua lui "inventie". O sanie cu talpici de la niste schiuri vechi,cu o bancuta si cu prindere pe carligul de la ATV sau masina!! :D Excursia a fost....pana in primul sat,cam 5 km numai dus. Au baut cafea pe datorie la carciuma satului!!! Na ca i-am facut de ras! :D Au venit....fleasca! I-am asteptat cu cafea calda ca sunt baiat bun! He,he.
Am febra musculara! Am lopatat zapada. Enorm de multa. Nu puteam scoate Skoda. Eu nu sunt prea saritor ....si cred ca de aia am facut. Febra.
In fine...mi-a placut!
Pozele sunt....exact pe dos! Urmariti-le de jos in sus! Sau cititi de la coada la cap! :D

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Fabian Karoly
Membru forum
17

Re: Valea Mare ....ieri si azi.

Mesaj de Fabian Karoly »

Ce zapada! Aveti noroc cu Valea asta :) Faina scula a facut Dani cu banca sanie.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

Mesaj de Carmen Tomoiaga »

Super ! Peisaj de nota 10, sanie de nota 10, merinde ce sa mai vorbim iar flocosii aia mici dulci rau ! :D Si pe deasupra v-ati mai si distrat...asa DA !
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Ann-Louise Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Ann-Louise Popescu »

frumos tare...ca-n povesti...cum era cu tuica aia? fiarta sau nefiarta?
si recunosteti ca am ajutat si eu la gordon bleu...v-am tot tinut de vorba...sa para treaba mai usoara :lol:
Hilux Vigo + Knaus 500
Scrie răspuns