Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Duminica am insotit un amic la mai multe parcuri de rulote din Tg Secuiesc, in dorinta acestuia de a achizitiona o caravana.Inima i-a ramas la un Hobby din 1990, mma aproximativ 1000 kg, de culoare alb-albastru, care la interior arata impecabil, insa la exterior se vedea ochiometric ca dunga albastra de aprox 1m latime care inconjura rulota era revopsita.Am cautat urme de reparatii pe la imbinari, urme de infiltratii la interior, semne ca ar fi fost lovita dar nimic.Vanzatorul ne-a spus ca asa a adus rulota din Olanda si nu am motive sa nu-l cred.Totusi pana acum nu am mai vazut rulote revopsite si amicul meu nu stie ce sa faca, s-o cumpere sau sa caute alta.Ce spuneti, de ce si-ar revopsi cineva rulota, mai ales un olandez?
Oare de ce?? :D Nu stiu de ce,dar cei mai multi "intepati"isi cumparasera rulota din Olanda,nu Germania...este o constatare a mea,nu vreau sa polemizez cu nimeni.
Si nu uita:acolo se vand rulote de zeci de ani,au ateliere de intretinere si reparatii,piese,scule...
Catalin
Ultima oară modificat 18 Ian 2010, 20:17 de către Ann-Louise Popescu, modificat 1 dată în total.
Nu inteleg rostul postului, nu are nici o legatura cu subiectul.
Oricum, daca nu vrei sa polemizezi cu nimeni nu folosi termenul "intepati" pentru a-i defini pe cei care, dintr-un motiv sau altul, si-au luat rulotele din Olanda si mai ales nu posta daca nu ai nimic de spus.
Ca sa revin la subiect, cand am spus ca era vizibil "ochiometric" ma refeream la faptul ca nu este o revopsire profesionala, ci arata mai mult ca o operatie facuta in fata blocului.
Pai si atunci de ce a revopsit-o,era cumva doar matuita si nu mai avea luciu ?????!!!!!
Cred ca asta am vrut sa scriu,scuze daca am fost subtil...
Catalin
Daca nu exista urme de reparatie nu va faceti probleme.Probabil datorita expunerii la soare si a modului de pastrare culorile s-au deteriorat.Acesta poate fi motivul vopsiri.Daca imi permiteti un sfat;verificati prin ciocanire usoara partea vopsita si va ve-ti da seama daca s-a intervenit( reparat),prin sunetul pe care il emite peretele (rasina poliesterica nu are acelasi sunet ca aluminiu).
Nu cred ca trebuie sa ne facem probleme ,atunci cind vedem ca rulota a fost revopsita .Parerea mea .Eu, dupa cum am spus, cind mi-am prezentat rulota, am specificat ca doresc sa fac unele retusuri din cauza unor pete de bitum probabil,pe care fostul proprietar a incercat sa le curete.Eu doresc sa vopsesc acele suprafete ,dar nu stiu ce vopsea ar trebui sa folosesc.Care este mai indicata?fiind pe fata si spate (usoare urme)as dori ceva cauciucat .Asta deoarece in situatia criblurii,etc... in mers sa nu-mi deterioreze vopseaua ciupind-o. Va rog un sfat di partea celor mai vechi rulotisti .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Luca Adrian scrie:Duminica am insotit un amic la mai multe parcuri de rulote din Tg Secuiesc, in dorinta acestuia de a achizitiona o caravana.Inima i-a ramas la un Hobby din 1990, mma aproximativ 1000 kg, de culoare alb-albastru, care la interior arata impecabil, insa la exterior se vedea ochiometric ca dunga albastra de aprox 1m latime care inconjura rulota era revopsita.Am cautat urme de reparatii pe la imbinari, urme de infiltratii la interior, semne ca ar fi fost lovita dar nimic.Vanzatorul ne-a spus ca asa a adus rulota din Olanda si nu am motive sa nu-l cred.Totusi pana acum nu am mai vazut rulote revopsite si amicul meu nu stie ce sa faca, s-o cumpere sau sa caute alta.Ce spuneti, de ce si-ar revopsi cineva rulota, mai ales un olandez?
si a cumparat rulota amicul tau? cred ca olandezii sunt oameni seriosi,mai mult oricum decat romanii.... parerea mea.
Nu este o problema cu revopsirea daca unele parti sau matuit, asa cum s-a zis daca prin ciocanire are sunet plin si in interior nu miroase a igrasie cred ca este ok. Chestia cu seriozitatea unor nationalitati este relativa , mai ales ca eu cred ca noi romanii sau cei o parte care dorim asta si ne comportam ca atare suntem mindrii de noi si tara noastra. Nu este slogan si nici nu vreau sa fiu interpretat gresit. Bafta la cumparat si nu uitati, rulota cumparata este cel mai frumos dar care il doreste un iubitor de natura .La cumparat ,ochii mari si un miros fin pentru interior :D
Valy Mirica. Scoda Yeti+Hobby de Lux 440
telefon :0731130502 Braila
Y:miricavb@yahoo.com
Gandeste ca totusi rulota are cativa ani si daca a fost tinuta in soare , anii si/au lasat amprenta ! Ca si la oameni [ca si noi am avut nevoie de oarece reparatii in ultimii 20 de ani ] ! Asa ca la un pret rezonabil o poate revopsi la un atelier specializat ! Oricum din cunostintele mele rulotele HOBI sunt destul de trainice si bine dotate ! Succes la achizitia rulotei dorite si asteptam ca si prietenul tau sa ni se alature :D