Am plecat de la ideea ca frigiderul din rulota este destul de mic si sincer, nici nu stiu ce sa bag mai intai in el: l.actate, carnuri, fructe, sucuri, berici,etc. Este evident ca am doua lazi frigorifice luate din comert, insa ma deranjeaza faptul ca nici una din ele nu se incadreaza in vreunul din spatiile rulotei(in special sub banchete). Observand aceste lucruri m-am hotarit sa-mi fac o lada frigorifica care sa incapa perfect sub bancheta de sub coltarul rulotei de la intrare. Am avut o placa de polistiren extrudat care avea pe ambele parti placi de plastic, din acela de se foloseste la usile gen termopan, am masurat locul de sub bancheta, am croit materialul, am taiat si am asamblat prinzind peretii la incheieturi cu ajutorul unui cornier de aluminiu si suruburi ; apoi am cumparar lipici special de pvc si am lipit imbinarile peretilor din interiorul lazii; am vopsit-o pe exterior; si a iesit asta:

Acum urmeaza sa o introduc sub bancheta, apoi capacul va fii direct cel de la bancheta, pe sub care voi prinde o placa de polistiren extrudat imbracat intr-o musama; astfel incit in momentul in care voi ridica capacul banchetei voi deschide direct lada. Astfel voi avea spatiu suficient unde sa depozitez sucuri, legume, fructe, iar in frigider voi lasa doar perisabilele. In acelasi timp voi avea oricind o alternativa de rezerva in cazul in care , Doamne fereste, m-a lasa frigiderul balta. In interiorul lazii voi introduce evident baterii de gheata speciale pt lazile frigorifice(eu am un numar de sapte deja).
Astept parerile voastre, pro si contra!