Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut, vreau sa plec la Camping Rusu (bine daca ne primeste) in data de 11.12.2009 si stau pana in 13 sau 14. 12.2009.Daca mai sint doritori sau persoane incantate de aceasta iesire este asteptat cu mesaj pe forum.Pana acum sint :
1 Fam. Sibiceanu (2 adulti + copil de 3 ani)
2 Fam. Agopian (2 adulti + copil de 7 ani)
Mai asteptam doritori .
Mare rugaminte , cine are numarul de telefon al Domnului RUSU sau de la camping ..
Asa e boss joi seara vin din olanda si vineri am plecat.:))) ,abea astept !Aviz doritorilor de o petrecere asa.....cu o tuica fiarta,un mic....haideti va rog si...pe rand fara sa va ingramaditi!Avem loc .
Pe rand va rog , am discutat si cu Marius poate vine si el , ce tare ar fii daca vine si el .Are si el copil de 3 ani , deci are cu cine sa se joace copii..
Multumesc , am vorbit azi acolo si este liber pentru 11.12.2009 am vorbit de tarife si este super ok . Eu plec pe data de 11 sper sa mai fie doritori , asteptam cu drag..
Salut , se pare ca incepem sa ne unim pana acum sint 3 familii , mai sint doritori? Haideti ca sint mici pe gratar, vinul la fiert si lemnele trosnesc in soba , :D :D , mai bine zis soba trosneste ....