Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In primul rand salutam pe toti membrii clubRV si in al doilea rand vrem sa ne prezentam noua casuta pe 2 roti. O cheama Wall-E!!! Asa am botezat-o!Este o rulota Dethleffs Beduin 510v luata saptamana trecuta din Olanda. Are 4 locuri, bucatarie cu aragaz, frigider, hota, baie cu dus si WC Theford, sistem de incalzire Trumatic+ Truma vent, boiler Truma Therme si alte dotari le vom descoperi pe parcurs dupa ce facem rost de un manual in engleza. Vrem sa plecam de revelion cu ea si intrebarea e cum putem intra in posesia unui card CCI? Multumesc si abia astept sa ne cunoastem si in realitate...
Foarte frumoasa,eleganta.Din ce an este si cat a costat acolo? nu ne-ati dezvaluit;eventual cateva date tehnice,greutate....Pare destul de recenta...Sa aveti noroc de ea.
Multumim mult pentru urari. Suntem foarte incantati de ea si speram sa facem niste supervacante si sa ne si intalnim poate cu restul rulotistilor din club.Este din 2003, a costat 5750 euro, la care se adauga 100 euro numerele provizorii + 1000 drumul... eu zic ca a fost super oferta... Greutate 1050kg si greutate maxima 1500kg. Am adus-o cu un van de 3,5 tone asa ca la intoarcere nu a condus decat prietenul meu care are C-ul. Va rog mult sa-mi spune-ti si mie la ce club sa ma inscriu ca sa-mi pot lua card CCI... Multu mult
Ultima oară modificat 30 Noi 2009, 20:22 de către Mona si Octav, modificat 1 dată în total.
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Multumim mult pentru urari ca m-am luat repede cu raspunsul si am uitat sa va scriu... Da, speram sa facem niste supervacante cu ea... Si de ce nu, sa venim la intalnirile rulotistilor...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Felicitari foarte frumoasa.Sa va plimbe sanatosi si sa aveti parte numai de peripetii placute.
Intinereste familia Dethleffs printre noi. :D
Colea@Dina
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Frumoasa rulota, sa va bucurati de ea, Pentru cardul CCI ai doar doua variante:
- mai astepti pana ce CLUB RV va fi membru al FICC
- poti apela la una din organizatiile tarilor care sunt afiliate si cel mai simplu poti face asta luand legatura cu Luidort Peter ( Peti ) si el te inscrie la MCCC, adica unul din cluburile maghiare, platesti cotizatia si ai card. Daca te descuri cu limba maghiara, o poti face singur :D .
Dar cum te cheama si de unde esti, ca de la monaco e mai simplu cred. :P
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scuze ca nu ne-am prezentat si noi, proprietarii... Suntem Mona si Octav doi impatimiti cu iesirile in aer liber. Suntem din Bucuresti. Avem si doi copii cu blana, o fetita Ciobanesc German pe care o cheama Mara si un baiat BullMastiff pe care il cheama Nike. Cam asta va fi echipajul de drumetii... Vom pune poze dupa prima iesire. Deocamdata studiem forumul de unde am aflat numai lucruri interesante despre camparea pe timp de iarna. Multumim tuturor pentru toate sfaturile postate aici pe forum...
Mona si Octav Pop
Multumim mult mult de tot pentru urari. Offf, ca nu mai vine odata luna ianuarie ca sa plecam si noi cu casutza la plimbare... Noi suntem niste impatimiti cu calatoriile. Toata vara am fost cu cortu` pe coclauri si acum vrem sa mergem la zapada. Rulota am luat-o si pentru a ne putea lua copiii cu blana cu noi in excursii. Pentru ca in Romania nicaieri nu am avut voie cu doi catei de talie mare. Nici chiar la a` mai parlita pensiune. Pe cand in afara, peste tot sunt primiti turistii cu patru picioare contra unei taxe. Oricum am fi platit si aici daca ni se cerea...
Dar acum avem casuta pe roti si ne bucuram tare tare....
Mona si Octav Pop
monaco scrie: Pentru ca in Romania nicaieri nu am avut voie cu doi catei de talie mare. Nici chiar la a` mai parlita pensiune. Pe cand in afara, peste tot sunt primiti turistii cu patru picioare contra unei taxe
eu cred ca nu v-ati plimbat destul pe-afara. Eu as zice ca locurile unde sunt primiti caini sunt exceptii; regula e ca nu e voie cu caini (mai ales caini mari) in pensiuni/moteluri/hoteluri. Si, no offence, e normal sa fie asa.
Altfel, foarte frumoasa rulota. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de mult timp in mijlocul naturii.