Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va salut pe toti cei impatimiti de acest microb :D
De la unii ne-am imbolnavit,pe unii am apucat sa-i cunoastem.
Desi in aceasta vara am reusit sa achizitionam o rulota si sa ne inscriem in aceasta familie, din pacate, pina acum nu am reusit sa ne prezentam.
Suntem Valentin si Nela din Bucuresti,avem 2 copii si suntem posesorii unei batrinele Hobby 420 din 1988 dar care se tine foarte bine si nu sufera cu inima sau mucegaiul.O tractam cu un Opel Zafira B si suntem mandri de toate.Speram sa ne facem cit mai multi prieteni si sa avem parte de cit mai multe momente placute petrecute impreuna.Punem si citeva poze desi nu sunt foarte bune.Mai multe......pe 1 Decembrie. :D
La Oradea, v-am urat, bine ati venit printre rulotisti,acum abea asteptam sa ne reintalnim.
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de multe iesiri cu rulota.
La asa frumoasa prezentare nu pot sa-ti spun decat ca baiatul meu a pus deja ochii pe dansatoarea voastra Bine ati venit si succes la excursii reusite.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
SA AVETI PARTE DE EA!Eu asta doresc tuturor si sa nu aveti experienta mea!Vali ,o intrebare as avea,rulota e luata din Romania?..sau.... de unde,ca urmeaza sa plec si eu in olanda,si poate o idee...o locatie... trebuie sa iau alta rulota!
Va multumim tuturor pentru gindurile bune si speram sa avem ocazia sa petrecem cit mai multe momente frumoase impreuna.
Cu o parte ne vom vedea pe 1 Decembrie.
@cristian agopian. Masina este din Germania iar rulota am luat-o de pe granita germano-olandeza.Desi sunt unul din cei care fac Germania lunar,nu sunt in masura sa dau sfaturi,inca prefer sa invat de la altii :D Se zice ca Olanda e mama lor dar din aceeasi cauza pot fi mai ieftine dar si mai alergate.In rest,chestie de buget,de preferinte si de multa bafta!
Felicitari si bine ati venit in familie...Am o intrebare. Vreau sa cumpar in primavara un opel Zafica exact ca al dumneavoastra. Am vazut pe autovit ca se invart undeva intre 7700-10 000E, cele de 120 CP. Daca a dumneavoastra este de 120CP va rog sa-mi spuneti si mie ce greutate are rulota si cum se comporta vis a vis de tras...merge? Eu am un astra G 75 de iepe(sau manji) si in a 5-a greu de tot. Va multumesc pt timpul acordat si vant din spate.
Foarte bine ca v-ati hotarat si ce pot sa va urez cel mai mult decat......cat mai multe iesiri,sau mai putine si lungi cum vreti,cum puteti,dar sa anuntati :D