Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumim prietenilor care au fost alaturi de noi,dar si celor care s-au gandit la noi si nu ne-au uitat.A fost o adevarata sarbatoare,vreamea frumoasa,veselie,bucurie,bunatati si distractie.Eu nu am putut sa fac multe fotografii ca eram responsabila cu bucataria!!!!!!!!!!!!!Astept sa puna ceilalti pozele.Ana si Viorel Comarnicianu. http://www.youtube.com/watch?v=mF68qSRB_s4
Superb.Felicitari sarbatoritilor si La Multi Ani.Va invidiem .....
A mai ramas din tort...? vrem reteta Ioana,la urmatoarea intalnire :D
p.s.Salutari lui Viorel din partea unchiului Comarnicianu din Buesti.
Colea si Dina.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
LA MULTI ANI VIO!TORTUL A FOST MAGNIFIC.LA FEL SI TIMPUL,LA FEL SI SOTIA TA,DAR SI PRIETENII CARE TE-AU INSOTIT.URMEAZA SA NE INSOTESTI SI TU CU VECINUL TAU PE NOI.ASA-I IOANE?TREBUIE SA-I FACEM BOTEZUL LUI VASILICA!VA ASTEPTAM,MAI ALES CA AM DESCOPERIT CU MARIUS PETRE SI NISTE LOCURI NOI.APROPO...AM O INTREBARE:VREI SA TI-O PUN?
AS VREA SA VA ARAT SI IMAGINILE VIDEO DAR NU CRED CA MA AJUTA CALCULATORUL.IN ORICE CAZ,LA PRIMA INTILNIRE ITI VOI DA DVD-URILE SI DACA NU REUSESC SA LE POSTEZ EU TREBUIE SA LE PUI TU(BINEINTELES IMAGINILE!).SUNT BUCUROS CA AM FOST ACCEPTAT IN CLUBUL ACESTA SI PENTRU A MA RECUNOASTE SI CEILALTI CU CARE M-AM INTILNIT LA CHEIA AM O RULOTA BEYERLAND SI UN OPEL ZAFIRA.VA SALUT PE TOTI!