Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Frumoase locuri , frumoasa statiune
preturi acceptabile , camping linistit , plaja aproape , o multime de magazine gen super-market de unde puteai face aprovizionarea , plaja "la doi pasi " , etc....etc....etc...... http://img44.imageshack.us/gal.php?g=pozeaug2009368.jpg
Multumim de poze.Este locul unde intentionam sa mergem si noi la vara, iar din dupa cate am aflat, ar fi benefica o alergatura in prealabil, menita sa-ti faca sederea mai placuta. Pentru ca cica sunt mai multe campinguri in zona, iar pretul si conditiile oferite difera mult, asa-i ? Poti sa ne pui mai multe detalii ?
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
In 2006 am stat o saptamana la Lido di Cavalino, in apropierea localitatii prezentate de colegul nostru, la camping de 3 stele si am platit 35 de euro pentru 3 adulti si un copil de 7 ani/ zi. Merita, se pot vizita cu vaporul insulele: Murano, Burano si Venetia.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"