Revelion Grecia

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Revelion Grecia

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Ma gandeam ca daca ar ma fi cateva familii doritoare sa cautam un camping deschis in Grecia pentru revelion, am merge si noi. Daca stiti asemenea locuri va rog sa ne recomandati, eventual sa facem si rezervari ca sa nu avem surprize. Campingul sa fie obligatoriu pe malul marii.
Astept propuneri si inscrieri:
1. Serpescu Gigi- 2 adulti si 1 copil ( fetita 9 ani).
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Revelion Grecia

Noi aici cred ca o sa mergem: http://www.campingathens.com.gr/en/index.asp
Mai trebuie sa primesc raspuns daca se organizeaza masa festiva de revelion in restaurantul campingului. Daca sunt doritori deschidem o lista.

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca »

Trebuie sa mai ai in vedere si taxele de autostrada Salonic-Atena si retur,care nu sint chiar la nivelul de 2 eur cum am fost eu informat eronat initial,si care de fapt este taxa pt o masina pt un tronson.Acum nu mai tin minte exact,parca erau grupate pct-le de trecere cam la fiecare 100 km,iar pt ansamblul masina-rulota se plateste,atentie!,functie de inaltime,(nu lungime,nu greutate);ce este peste 2,2 m(parca)plateste mai mult ,si din cite imi aduc acum aminte a fost vorba de cca 27 eur pe sens.
Petrecere frumoasa,si nu ratati clubul Buzoukia,este cu muzica live greceasca,cu aruncat de flori in dansatori,etc;eu l-am ratat ...Interesati-va de el si nu o sa va para rau,asa cum imi pare mie rau acum(oricum am smuls promisiunea sotiei ca o sa pot trage "o fuga "intr-un wk cu avionul sa-mi treaca nebuneala!)
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Da, multumim, sper sa avem timp si de cluburi, dar de obicei nu prea mergem in cluburi, noi mai mult cu muzee, castele,parcuri de distractii, vizite prin orase, adica hoinareala.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Chiar nu vrea nimeni? :(

Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

M-as baga eu cu mare placere, dar se pare ca sunt putin ocupat pe 1 ianuarie si zilele urmatoare, cat si de Craciun..etc. :lol:
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Daca nu ma insel si de Psti,etc.. :D , natura meseriei. Avantaje si dezavantaje.

bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Interesanta propunerea dar pretul nu e la fel ca la hotel?
Si cum vedeti petrecerea noptii de revelion?Ne puteti detalia?
Oricum mi se pare piperata taxa de autostrada....cu banii aia ajung in Austria ....si e ceva diferenta in ceea ce priveste oferta de sarbatori :D
Mai e problema Bulgariei pe care nu ma inghesui sa o traversez :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Ca sa fie clar, eu nu ma duc in Grecia sa petrec revelionul in mod special., ma duc sa vizitez si pentru ca acest mini concediu se potriveste cu revelionul, sigur ca daca voi gasi un restaurant cu preturi decente, voi merge acolo si daca nu, voi sta cu familia in cortul rulotei si voi bea sampanie sau voi face plimbari prin Atena, ca acolo intentionez sa fiu de revelion. Despre cat costa autostrada , nu stiu ce sa zic, nu mi-am facut socoteala ca ajung in Austria sau in alta parte ca nu mi-am propus asta. In Elvetia am dat 60 de euro, cine stie poate crede cineva de aici ca se poate ajunge si in America, cu banii astia. Am, mai spus ca cine e interesat, poate veni fara nici o problema. ( cu mici exceptii !)

Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Domnule Gigi!Eu am fost in acest Camping,si am fost foarte multumit.
Daca vreti sa luati legatura mai repede cu acel camping pentru rezervare,
va dau un nr.de telef.a persoanei care se ocupa de intretinerea campingului,care este roman
si este f.serviabil.Nr.lui este00306932344558,si se numesteNicu Ardelean care e din Alba Iulia.
Conditiile sint pe masura pretului iar din fata Campingului se ajunge in centru cu autobuzul si apoi cu metroul
in maxim 20 min.Biletele se procura de la receptia Campingului si costa 0.80 eurocent o calatorie pe toate mijloacele
de transport timp de 2 ore din momentul folosirii primului mijloc de transport in comun.
Va doresc o calatorie si un Revelion reusit ;nu o sa regretati nici un minut.
Cu mult respect Radu Andron.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca »

radu andron scrie: Va doresc o calatorie si un Revelion reusit ;nu o sa regretati nici un minut.
Cu mult respect Radu Andron.
Un clasic in devenire :D a zis la un moment dat ca "iarna nu-i ca vara"...Bineinteles ca nu se referea la Grecia...
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Multumesc de informatii, cine mai are poate sa-mi trimita, ca asa o sa-mi fie mai usor de umblat.

Încuiat